ABD'de taksi çağırdı, şoförü görünce şaştı kaldı! UBER FETÖ'cü

FETÖ yayın organı Zaman'ın eski yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici, UBER şoförü olarak Akşam gazetesinin Washington Temsilcisi Yavuz Atalay'ın karşısına çıktı.

ABD'de taksi çağırdı, şoförü görünce şaştı kaldı! UBER FETÖ'cü
ABD'de taksi çağırdı, şoförü görünce şaştı kaldı! UBER FETÖ'cü
GİRİŞ 05.08.2019 12:48 GÜNCELLEME 05.08.2019 12:48
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

FETÖ’nün kapatılan yayın organı Zaman’ın son genel yayın yönetmeni olan ve firari olarak ABD’de bulunan Abdülhamit Bilici, Akşam gazetesinin Washington Temsilcisi Yavuz Atalay’ın çağırdığı UBER Taksi’nin şoförü olarak ortaya çıktı.

 

 

Uber’e çağrı yapan yolcunun Türk olduğunu fark eden Bilici, "kaza yaptım" diyerek gelmekten vazgeçti.

 

 

TESADÜFEN ARADI

ABD’nin "DMV" (DC bölgesi, Maryland ve Virginia eyaletleri) olarak adlandırılan bölgede Uber şoförlüğü yapan Bilici’ye tesadüfen Yavuz Atalay çağrıda bulundu.

FETÖ'cü Bilici'nin UBER profili...

UBER'E ŞİKAYET EDİLDİ

Kendisini çağıran yolcunun ismini sistem üzerinden gören ve mesaj atan Abdülhamit Bilici, başka bir taksi çağırmasını istedi. Bilici’ye, "Neden olduğunuz yerde bekliyorsunuz? Neden gelmiyorsunuz" şeklinde mesaj atan Atalay’a, Bilici, "Bu aracı sistem üzerinden iptal edin ve başka araç çağırın" cevabını verdi.

UBER ile iletişime geçen Atalay, Bilici’yi şikâyet etti.

TÜRK YOLCU KABUL ETMİYOR

Bilici’nin UBER profilinde, 1 yıldır Uber şoförlüğü yaptığı yazıyor. Bilici’nin kendisini tanımladığı bölümde de, "Arkadaş canlısı, dinlemeye hazır ve öğrenmeyi seven" ifadeleri yazıyor. Kimi FETÖ üyeleri ABD’de zengin bir hayat sürerken kimileri de taksi şoförlüğü gibi işlerde çalışıyor. Atalay'ın çağrısına gitmeyen Bilici'nin, Türk ismi taşıyan yolcuların çağrılarına cevap vermediği ortaya çıkmış oldu.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
YORUMLAR 25
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    kaçın türklerden kaçın cia kafirleri
    Cevapla
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    daha eyi tenhada böyle hayınların işi çabuk bitirilir kim vurduya gider heç mi orda helal süt emmiş vatansever yok öc almaya
    Cevapla
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Fakir olabiliriz,yokluk cekebiliriz,sefaletten ölebiliriz ama hain olmayiz.hainlerin sonuda boyle olur iste.hergelen in kucagina oturursunuz fiyratiniz geregi.delikli kurus kadar kiymetiniz yok cunku hainsiniz hain.
    Cevapla
  • Tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'ya üşaklık ettinmi sonun o olur yakında Amerikan çöplerinide toplarsınız en son hiristiyan mezarlığına gömülürsünüz
    Cevapla
  • Yerli ve milli 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD de helal kazancın cezası yok tabi rahat rahat gezersin, cesaretin varsa Türkiye'ye gel bakalım helal kazanmak ne demekmiş görürsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı