Dünyaca ünlü oyuncudan tuhaf açıklama! Müslümanlar orada çoğunlukta

Hindistanlı oyuncu ve UNICEF İyi Niyet Elçisi Priyanka Chopra, Los Angeles'ta katıldığı bir konferansta şok bir suçlamayla karşı karşıya kaldı. Bir seyirci Chopra'yı "nükleer savaşı kışkırtmakla" suçlarken, Chopra ise, "Savaşa düşkün değilim, bir vatanseverim" karşılığını verdi.

Dünyaca ünlü oyuncudan tuhaf açıklama! Müslümanlar orada çoğunlukta
Dünyaca ünlü oyuncudan tuhaf açıklama! Müslümanlar orada çoğunlukta
GİRİŞ 13.08.2019 16:46 GÜNCELLEME 13.08.2019 17:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hindistan ordusuna ait jetlerin, Cammu Keşmir bölgesindeki saldırıları düzenlediği iddia edilen Ceyş-i Muhammed'in (JeM) Pakistan'daki kampını vurmasının ardından 26 Şubat'ta bir tweet atan Chopra, "Jain Hind #HindistanSilahlıKuvvetleri" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

"Jai Hind" Hindistanlı siyasetçilerin sıkça kullandığı bir slogan ve "Hindistan’ı selamlayın" anlamına geliyor.

Hindistanlı oyuncu ve UNICEF İyi Niyet Elçisi Priyanka Chopra, Los Angeles'ta katıldığı bir konferansta şok bir suçlamayla karşı karşıya kaldı. Etkinliğin soru-cevap bölümünde söz alarak Chopra'yı suçlayan Pakistanlı bir kadın seyirci, "Senin insanlık hakkında konuşmanı dinlemek biraz zordu çünkü komşun olarak, bir Pakistanlı olarak senin ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum. Sen bir UNICEF barış elçisisin ve Pakistan'a karşı bir nükleer savaşa destek veriyorsun. Benim gibi milyonlarca Pakistanlı Bollywood'daki işlerinde sana destek verdi ve sen nükleer savaş istedin" dedi.

 

 

Genç kadına  yanıt veren Priyanka Chopra ise, "savaşa düşkün olmadığını" söylerken, "Savaş gerçekten düşkün olduğum bir şey değil ama ben bir vatanseverim" dedi.

YORUMLAR 4
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    demekki sira pakistanda , turkiyenin dostlarini tek tek avliyorlar, ey ummeti musluman ne zaman uyanacagiz elhamdulliallah
    Cevapla
  • Veysi Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı HAYIR! Çünkü Cammu keşmirin bu hale gelmesinin temeline bakın. İngiltere 1947'de Hindistan'dan çekilirken, prenslikle yönetilen Keşmir'i Hindistan ya da Pakistan ile birleşme konusunda serbest bıraktı. Nüfusunun yüzde 90'ı Müslüman olan Keşmir halkı, 1947'de Pakistan'a katılmaktan yana tavır alsa da dönemin hintli gayri Müslim prensi, halka rağmen Hindistan ile birleşmeye karar verdi
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirin en iyisi bile işte bu kadar insan
    Cevapla
  • ali.k 4 yıl önce Şikayet Et
    küfür tektir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak