ABD’de yer yerinden oynuyor! Trump, Bu bir terör organizasyonu

ABD'nin Oregon eyaletinin Portland kentinde 'Proud Boys' adlı aşırı sağcı grup merkezde 1200 kişilik bir gösteri düzenledi. Ancak aşırı sağcı grubu protesto amaçlı solcu ANTIFA yürüyüş düzenleyince olay çıktı. Çıkan olaylarda 13 kişi gözaltına alındı, 6 kişi de yaralandı.

ABD’de yer yerinden oynuyor! Trump, Bu bir terör organizasyonu
ABD’de yer yerinden oynuyor! Trump, Bu bir terör organizasyonu
GİRİŞ 18.08.2019 13:24 GÜNCELLEME 18.08.2019 13:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABD'nin Portland kentinde kendilerine ''Proud Boys'' adını veren aşırı sağcı bir grup bir gösteri düzenlemek istedi. Gösteri öncesi yoğun güvenlik önlemleri alınırken gösteriye aşırı sağcı 1200 kişi katıldı.

 

 

Gösteriye katılan pek çok kişide Trump maskeleri olduğu görülürken, katılımcılar sürekli olarak beyaz ırkın üstünlüğünü simgeleyen ''White Power'' işaretini yaptı. Ancak gösterilere tepki olarak aşırı solcu ANTIFA ve diğer gruplar da ayrı bir yürüyüş düzenlemek istedi.

 

 

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Çıkan olaylarda en az 6 kişinin yaralandığı açıklandı. Portland'da yetkilier yaptığı açıklamada yaralanmaların hiç birinin polis elinden olmadığı ifade etti. Polis ayrıca ANTIFA üyesi olan 13 kişi gözaltına alındığını duyurdu. Olayla ilgili olarak ABD Başkanı Trump da açıklamalarda bulundu ve aşırı solcu ANTIFA'ya tepki gösterdi.

Trump Twitter'daki açıklamasında "ANTIFA'yı 'TERÖR ORGANİZASYONU' olarak adlandırmayı ciddi olarak düşünüyorum. Portland'ı çok yakından izliyoruz. Umarım Belediye Başkanı işini düzgün bir şekilde yapabilir!" ifadelerini kullandı.


 

YORUMLAR 8
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD'den haberler "Türkiye bizi karıştırıyor". Demek ki çok zor değilmiş , biz de karıştıralım şunları.
    Cevapla
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olun,Öyle dünyayı karıştıracaksın insanlar ölecek ızdırap içinde yaşayacak bunları acılarına güleceksin kesene kalmaz İnşallah.
    Cevapla
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizde olunca terör bizde olunca özgürlük,tam ikiyüzlülük
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Seksen öncesi türkiyeyi sağcı solcu diye ayırdınız sonra birbirleriyle çarpıştırdınız. Binlerce gencimizi birbirlerine kırdırdınız. Şimdi görünüyorki adalet tecelli ediyor sanki.. Etme bulma dünyası.
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı hep siz mi karıştıracak, kardeşi kardeşe kırdırdıp, elinizde viski ve puro ile keyifle izlemeye devam mı edeceğinizi sanıyordunuz. Tüm planların üzerinde Yüce Allah'ın bir planı vardır. Onca acılar çektirdiğiniz mazlumların bedduası kabul olsun, hem bu dünya da hem ahirette cezanızı çekin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!