Trump'a sert sözler: 'Durum ciddi...' Dikkatli bakın!

Oscar ödüllü İspanyol aktör Javier Bardem, 'Hepimizin, Trump yönetimine söyleyecek birkaç sözü var. Paris İklim Anlaşması'ndan hiçbir şekilde çekilemezsin. Durum ciddi, iklim değişikliği gerçekleşiyor, bunu inkar edemezsiniz, inkar edilemez çünkü bu bir gerçek.' dedi.

GİRİŞ 20.08.2019 00:54 GÜNCELLEME 20.08.2019 09:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bardem, BM Genel Merkezinde katıldığı panelde, küresel ısınma nedeniyle tehdit altındaki okyanusların korunması çağrısında bulundu.

 

 

AA muhabirinin, "Hava kirliliğine en fazla neden olan ülkeler arasında yer alan ve aynı zamanda Paris İklim Anlaşması'ndan çekilen ABD'ye, Trump yönetimine mesajınız nedir?" sorusu üzerine, Bardem, şunları kaydetti:

"DURUM CİDDİ..."

 

 

"Hepimizin, Trump yönetimine söyleyecek birkaç sözü var. Paris İklim Anlaşması'ndan hiçbir şekilde çekilemezsin. Durum ciddi, iklim değişikliği gerçekleşiyor, bunu inkar edemezsiniz, inkar edilemez çünkü bu bir gerçek. Trump yönetimine şunu söylemek istiyorum; çevrenizde yaşananlara dikkatli bakın, doğanın bize ne dediğine kulak verin.

Sıcak hava dalgaları sürekli vuruyor, bu yaz Avrupa'yı vurdu, plajda yürürken her yerde plastik görüyoruz, plastikler her yerde yüzüyor, bu bir gerçek, kimse kafasından uydurmuyor. Paris İklim Anlaşması hepimiz için ve kimse bundan çıkar sağlamayacak."

YORUMLAR 8
  • mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam Haklı
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki biz başka gezegende yaşıyormuş gibi makara yapıyoruz
    Cevapla
  • 1EL 4 yıl önce Şikayet Et
    Güneş eskisi gibi degil. Hayvanlar garip hareketler sergiliyor.Geceleri balkonda oturduğumda ya da bahçeye indiğimde hayatımda daha önce görmediğim böcekleri ve uçuşan garip sinekimsi örümcekleri görüyorum.İnsanlar nereli olursa olsun acayip soğuk ve duyarsız olmuş.Nereye gidiyor bu dünya ve insanoğlu nasıl bu kadar acımasız bir tür haline getirildi? Özümüzü yitirdik.Daha fazla buna izin vermeyelim ve aklımıza mukayet olalım.
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    el'lerine sağlık güzel yazı
    Cevapla
  • Artuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle bu sene türeyen beyaz benekli siyah sivrisinekler tam bir felaket. Isırdıkları yerler tıpkı acı biber sürülmüş gibi yanıyor ardından da darbe almışsın gibi ağrı yapıyor. Dünya bir deney bizlerde denek olduk sanki!
    Cevapla
  • Selami Uçar 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar araçların motor hacimlerini Avrupa' daki gibi düşürseler petrol tüketimi yarı yarıya azalır. Fakat ellerindeki malı satmak zorundalar.
    Cevapla
  • The 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin mali alabora sı da bu olur inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…