ABD'den dalga geçer gibi hamle! 5 kişinin başına ödül koydular!

ABD Dışişleri Bakanlığı, DEAŞ terör örgütü üyesi bazı üst düzey yöneticilerin kimlik ya da yer tespitine yardımcı olacak bilgiler karşılığında 5 milyon dolar ödül verileceğini duyurdu.

GİRİŞ 21.08.2019 23:59 GÜNCELLEME 22.08.2019 00:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı, DEAŞ'ın önde gelen isimlerinden Emir Muhammed Said Abdül-Rahman al-Mevla, Sami Jasim, Muhammed el Caburi, Mutaz Numan ve Necmi el Caburi'nin başına konulan ödüle ilişkin yazılı açıklama yaptı.

 

 

HER İSİM İÇİN 5 MİLYON DOLAR ÖDÜL VERİLECEK

Söz konusu teröristler hakkında bilgi vereceklere, Dışişleri Bakanlığı yetkililerine elektronik posta veya telefon ile ulaşmaları çağrısında bulunulan açıklamada, her bir isim için 5 milyon dolar ödül verileceği kaydedildi.

 

 

Terör örgütü yöneticilerinin yakalanmasına yönelik bilgi paylaşımı için taahhüt edilen para ödülü, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından uygulanan "Adalet için ödül" programı kapsamında verilecek.

PKK ELEBAŞLARI İÇİN DE ÖDÜL KOYMUŞLARDI

ABD, geçtiğimiz yıl da, PKK terör örgütüne mensup sözde üst düzey yöneticiler Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın kimlik ya da yer tespitini mümkün kılacak bilgiler karşılığında para ödülü verileceğini açıklamıştı.

ABD RAKKA'DA DEAŞ'LI TERÖRİSTLERİ GÜVENLİ ŞEKİLDE(!) KENTTEN TAHLİYE ETMİŞTİ

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Rakka'da DEAŞ'lı teröristler ile PKK/PYD'nin gizli anlaşmasını deşifre eden özel bilgeleri paylaşmıştı.

 

Rakka'da sıkışan en az 350 DEAŞ'lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye edilmişti. BBC o görüntüleri paylaşmıştı. Yayınlanan görüntülerde, DEAŞ'lı teröristlerin ABD ile PKK/PYD koruması altında şehri terk ettiği görülüyor.

YORUMLAR 5
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Tavşan kaç tazı tut,tam ahlaksızlık.Terörist abd soysuz devleti
    Cevapla
  • yani 4 yıl önce Şikayet Et
    kendin çal kendin oyna....
    Cevapla
  • lkj 4 yıl önce Şikayet Et
    gün egçmesinki abd iranla ilgili hergün haber olmasın
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ödül koyduklarının hepsi CIA gözetiminde tatil yapıyordur.
    Cevapla
  • halis 4 yıl önce Şikayet Et
    abd dünya kamuoyunda deaş ı kendisinin kurduğu anlaşıldığından bu tarz algılar oluşturma yolu a giderek aklınca kendini aklama metodu seçiyor. küresel iklim değişikliğinde amerika ve avrupa nın çöl ortamına döneceğini biliyorlar. kuran ı kerim de cin süresi vardir. cin taifesinden bahseder fakat bir kısım Müslümanları yok hükmü altinda algılarla inandirmis olup kendilerinin bu konuda okulları olduğu görülür. Türkiye'de inan kesime gerici algısı yine bunlar tarafından oluşturulmuştur. masonik faaliyetler heryerde .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir