Akıncı, Lute ve Anastasiadis ile görüşmelerine devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Geçici Kıbrıs Özel Danışmanı Jane Holl Lute ile 4 gün içerisinde 4’üncü kez bir araya geldi.

Akıncı, Lute ve Anastasiadis ile görüşmelerine devam ediyor
Akıncı, Lute ve Anastasiadis ile görüşmelerine devam ediyor
GİRİŞ 04.09.2019 13:50 GÜNCELLEME 04.09.2019 13:50

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin Geçici Özel Danışmanı Jane Holl Lute, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’le müzakerelerin yeniden başlamasına olanak sağlayacak "referans şartları" için geçtiğimiz pazar gününden bu yana ayrı ayrı görüşmelerini sürdürüyor.

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ve Lute bugün 4’üncü kez bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Mustafa Akıncı, referans kavramlarını tamamlama çalışmalarını sürdüren BM Genel Sekreteri Antonio Guerres’in geçici özel danışmanı Sayın Jane Holl Lute ile bugün yaklaşık 1 saat süren yararlı bir görüşme daha yapmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Lute ile temasları bir süre daha devam edecektir. Bir sonraki görüşmenin zamanı kesinleştiğinde kamuoyuna duyurulacaktır." ifadeleri yer aldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü