Erdoğan, Putin'e resmen teklif etmişti! Türkiye'ye Su-35 sürprizi

17 Eylül'de Teknofest başlayacak. Bu festivale Rusya'dan ciddi katılımlar gerçekleşecek. En dikkat çeken katılımcı ise Su-35 savaş uçağı olacak. Kokpit Aero'da yer alan habere göre, Su-35'in katılımı için gerekli izinlerin çıkması son aşamada.

Erdoğan, Putin'e resmen teklif etmişti! Türkiye'ye Su-35 sürprizi
Erdoğan, Putin'e resmen teklif etmişti! Türkiye'ye Su-35 sürprizi
GİRİŞ 11.09.2019 18:44 GÜNCELLEME 13.09.2019 15:54
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki günler havacılıkla dolu dolu geçecek. Önce 14-15 Eylül'de Eskişehir Sivrihisar'da Ali İsmet Öztürk'ün düzenlediği Sivrihisar Air Show var. Arkasından 17 Eylül'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Teknofest başlıyor. Teknofest'in son 3 günü yani 20-21 ve 22 Eylül'de halka açık havacılık gösterileri yapılacak.

 

 

SU-35 İstanbul'a iniş yaptı!


ERDOĞAN TEKLİFTE BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Moskova ziyaretinde katıldığı Havacılık ve Uzay Fuarı MAKS-2019'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, İstanbul'da düzenlenen Teknofest'e Rus uçaklarının da katılmasını teklif etmişti.

 

 

SU-35 SÜRPRİZİ

Türk Yıldızları, SoloTürk, T129 ATAK ve Jandarma S-70'lerinin gösteri yapacağı organizasyonda TUSAŞ Milli Muharip Uçağı'nın mock-up’ını sergileyecek. Hürkuş da uçuş yapacak.

Ancak en büyük sürpriz, Rusların inanılmaz yüksek akrobasi hareketlerini yapabilen savaş uçağı Su-35 olacak. Kokpit Aero'da yer alan habere göre, Su-35'in Türkiye'ye gelmesi konusunda izinler son aşamada.

Ayrıca Teknofest'e Rusya'dan MC21 ve Sukhoi Super Jet yolcu uçakları da gelecek. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da ilgilendiği Beriev-200 tipi amfibik uçak da katılımcılar arasında.

KAYNAK: KOKPİT AERO
YORUMLAR 29
  • Gokturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu-57 alınsın o kadar..
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    MMU her şeyden önemli ona yoğunlaşalım yoksa ordan al burdan al nereye kadar ? Hürjet’i savaş uçağı seviyesinde yapsaydık MMU projesi daha fazla hızlanırdı. F-16, MİG-29 ve Rafale üreten ülkeler için daha kolay daha gelişmiş bir savaş uçağı üretmek
    Cevapla
  • doğrucu dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa olsun MMU nun kıymeti birdaha ortaya çıktı. reis haklıymış..
    Cevapla
  • Gaziantepli 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden SU-57 değilde SU-35?
    Cevapla
  • pilot 4 yıl önce Şikayet Et
    en yeni teknoloji ve daha pahali bir fiyat olmasin?
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    su 57 daha üretilmedi.
    Cevapla
  • osman özbostan 4 yıl önce Şikayet Et
    farklı görev uçakları. işleri ayrı.
    Cevapla
  • Ferdi 4 yıl önce Şikayet Et
    SU 35 in manevra kabiliyeti,menzili ve hızına rakip uçak yok , manevra kabiliyetinde SU 57 bile gerisinde kalıyor.Aldık hayırlı olsun demek bu bence tabii EGE de yunan D.Akdeniz de israil i gagalarız.Umarım ABD F35 leri veriyorum demez ise elbette
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı