Trump: Tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz!

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a olası bir müdahale konusunda, "Orta Doğu'da neler olacağını göreceğiz. Tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz. Bunun bugün olması şart değil. Yarın olur, iki hafta sonra olur." dedi.

Trump: Tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz!
Trump: Tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz!
GİRİŞ 19.09.2019 06:03 GÜNCELLEME 19.09.2019 07:15
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Trump, California eyaletinin Meksika sınırında inşası devam eden sınır duvarında incelemelerde bulundu, buradaki süreç hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

 

 

İran'a olası bir askeri müdahale konusunda Trump, "Orta Doğu'da neler olacağını zamanında göreceğiz. Bir müdahalede bulunmak her zaman kolaydır. Tek bir telefonla herhangi bir ülkeye girebiliriz. Bunun bugün olması şart değil. Yarın olur, iki hafta sonra olur." ifadesini kullandı.

Trump, geçen hafta görevden aldığı Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ile de birçok konuda fikir ayrılıkları yaşadıklarını vurgulayarak, "Bolton gibi insanlar Irak'a girmek istedi ve işler çok yolunda gitmedi. Bataklığa saplandılar. Orta Doğu'da polis olduk. Bu korkunçtu." diye konuştu. 

 

 

Sınıra inşa edilen duvar ile güney sınırındaki yasa dışı göçmen krizini çözeceklerini vurgulayan Trump, "Artık daha fazla insan gelemeyecek." dedi.

YORUMLAR 69
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    tek bir telefonla girersiniz... binlerce ceset torbası ile çıkarsınız... seçim sizin...
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Girersiniz de çıkarmısınız orası biraz zor
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çekirge bir zıplar iki zıplar?...... :)
    Cevapla
  • düşünen. 4 yıl önce Şikayet Et
    ''Tek bir telefonla herhangi bir ülkeye girebiliriz. Bunun bugün olması şart değil. Yarın olur, iki hafta sonra olur." ifadesini kullandı.''.............'' iki hafta sonra'' cumhur başkanının suriyenin doğusuna ıi hafta süre tanımasına atıf var gibi...
    Cevapla
  • kemalat 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump hayatının hatasını yapar İRAN a saldırıda..Ama şuda var ABD -İSRAİL birlıkte HAVADAN vurmayı istıyecekler KARADAN ABD İSRAİL askeri zor girer..DAHA DEAŞI KARADA YENEMEYEN ABD ordusu İranın 2-3 türlü kara ordularına kuvvetlerıne ne yapacak ..NUKLEER KULANAMAZ İSRAİL de yanar SUUD larda tabi Turkıyede etkisi olur. Bütün iş PETROL fiatlarının yükselmesi oyanan oyun bu yönde ((( iran rusya bu işte kazançlı çıkar ))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak