Trump'tan sınır güvenliği için akılalmaz teklif iddiası

New York Times muhabirlerinin onlarca Beyaz Saray yetkilisiyle yaptığı görüşmelerin ardından kaleme aldığı bir kitapta, Trump'ın göçmenlerin sınırdan ülkeye girmesini engellemek için ortaya attığı korkunç fikirler var. "Sınır duvarına elektrik akımı vermek, yılan veya timsahlarla dolu bir hendek açmak" Trump'ın yetkililere sunduğu önerilerden bazıları...

Trump'tan sınır güvenliği için akılalmaz teklif iddiası
Trump'tan sınır güvenliği için akılalmaz teklif iddiası
GİRİŞ 02.10.2019 17:42 GÜNCELLEME 03.10.2019 16:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Amerika'nın önde gelen gazetelerinden New York Times'ın muhabirleri Michael D. Shear ve Julie Hirschfeld Davis, ABD Başkan Donald Trump'ın ülkenin güneyindeki Meksika sınırından göçmen akışını durdurmak için ortaya attığı farklı fikirleri yazdı.

 

 

NYT muhabirleri, düzinelerce Beyaz Saray yetkilisi ile yaptıkları görüşmelerin ardından kaleme aldıkları "Border Wars: Inside Trump’s Assault on Immigration" (Sınır Savaşları: Trump'ın Göçmenliğe Saldırısının Perde Arkası) isimli kitabın raflardaki yerini almasına kısa bir süre kala, aldıkları bilgilerin bazılarını bir makale olarak yayımladı.

TRUMP'IN KORKUNÇ FİKİRLERİ

 

 

Çeşitli yetkililerin aktardığına göre sınır için önlemler hakkında yapılan görüşmelerde Trump, sınırı geçmeye çalışan göçmenleri "yavaşlatmak için" bacaklarından vurulmalarını, sınır duvarına elektrik akımı vermeyi ve üzerine dikenler koymayı, yılan veya timsahlarla dolu bir hendek açmayı teklif etti. ABD liderinin daha önce danışmanlarına güney sınırını tamamen kapatmayı da emrettiği belirtildi.

Beyaz Saray görevlileri ayrıca Trump'ın geçen Mart ayında "öfke dolu bir hafta geçirdiğini" ve göçmenliği durdurmak için giderek radikalleşen "çözümler" ortaya attığını ifade etti.

Trump geçen sene askerlere taş atan göçmenlerin vurulması gerektiğini söylemişti. "Güney Amerika'dan ABD'ye yapılan göçü durdurmak" 2016 seçimlerinde Trump'ın en büyük kampanya vaatlerinden biriydi.

YORUMLAR 14
  • NESRİN 4 yıl önce Şikayet Et
    nursuz uğursuz adam hep zalimce davranıyor zalimler için yaşasın CEHENNEM..
    Cevapla
  • burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Delidir ne yapsa yeridir.
    Cevapla
  • Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Dedeleri avusturyali belki adolf hitlerin akrabalaridir
    Cevapla
  • Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Batinin tarihine bakin hep barbarlik vicdansizlik öldürmektir insani bir tätige sahip degildir savas haklarinda hala hac isaretini tasirlar yani hacli seferleri devam etmekdedir
    Cevapla
  • Cem 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi iyi aynen devam trump efendi. Hiç bozma aynen devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe