Teröristbaşı Salih Müslim fena tutuştu!

ABD'nin sınır hattından çekilme kararı sonrası terör örgütü PYD/YPG sözcüsü Salih Müslim, Amerikan yönetiminin sözlerini tutmadığını söyleyerek çekilme kararına tepki gösterdi.

Teröristbaşı Salih Müslim fena tutuştu!
Teröristbaşı Salih Müslim fena tutuştu!
GİRİŞ 08.10.2019 19:37 GÜNCELLEME 08.10.2019 19:38
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Terör örgütü YPG'nin siyasi kanadı PYD sözcüsü Salih Müslim, ABD'nın Suriye sınırından çekilme kararını eleştirdi. Müslim, "Suriye'de ABD güçleri hala var. DAEŞ hücrelerine karşı savaş sürüyor" diyen Müslim, sözlerini şöyle sürdürdü: "Deyrezzor'da, Rakka'da vs. SDG ile beraber çalışıyorlar. Ama sınırdaki güçlerini çektiler. Amerikan askerlerinin diğer yerlerden çekilmesi gibi bir şey yok." ifadelerini kullandı.

 

BBC Türkçe'nin konuştuğu yerel kaynaklar da, sınırdaki bazı noktalar dışında ABD askerlerinin Suriye'nin kuzeyinde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

"ESED'E ÇAĞRI YAPMADIK AMA YAPABİLİRİZ"

PYD Sözcüsü Salih Müslim, "Kuzey Suriye Özerk Yönetimi'nin henüz Şam'a bir çağrı yapmadığını ancak yapabileceğini de belirterek "Özerk yönetim böyle bir çağrıda bulunmadı ama bulunabilirler. 'Sınırı beraber koruyalım' diyebiliriz. Egemenlik için beraber bir şey yapmak istiyorsanız gelin beraber yapalım, ama eğer 'Gelin teslim olun, ondan sonrasını biz yaparız' derlerse kabul etmeyiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu salih müslim bildiğim kadarıyla Türkiyenin okullarında okudu..Ne öğretiyorsak onlara rahat bir şekilde hiç korkmadan hainlerle iş birliği yapıyor..Hoşgörümüzü kötüye kullanıyor.
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Salih M.....(Müslim diyemiyorum.Çünkü müslüman kafirlerle iş tutmaz birlik olmaz.) madem Amerika seni dinlemedi.Al çakallarını gel Abd sınırına Meksikalıları örgütle,Abd ye saldır.Vurkaç taktikleriyle korku sal.Seni nasıl dinlemezlermiş.Göster abd ye gününü...Sıkıysa....
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    O Soyadı sana yakışmıyor Salih,dindar bir ailenin din düşmanı oğlusun.Mslümanların yüz karasısın...Bu hristiyan teröristlerle birlikte tuttuğun yol yol değil.İhanet içindesin.
    Cevapla
  • cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    toprakları abd eliyle ele gecir kimin toprakları orası haçlı maşası müslim
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    bu amerikanın "çakala kaç, kurda tut" oyunu olmasın. bu alçaklar, göstermelik MEHMETÇİK'le çatışarak, sınırımızın 40-50 km güneyine çekilse ne değişecek. "temelsiz"in dediği gibi vaad edilmiş topraklar ütopyası için orada da kullanır, eğitir, donatır bu alçakları sahipleri...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı