Lübnanlı gençlerden Barış Pınarı Harekatı'na destek

Trablusşam kentinin Beddavi bölgesinde caddelere ve evlerin çatısına Türk bayrakları asan Lübnanlı gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Barış Pınarı Harekatı'nı destekleyen sloganlar attı.

Lübnanlı gençlerden Barış Pınarı Harekatı'na destek
Lübnanlı gençlerden Barış Pınarı Harekatı'na destek
GİRİŞ 11.10.2019 17:47 GÜNCELLEME 11.10.2019 17:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Lübnanlı gençler, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na Türk bayraklarıyla destek verdi.

Trablusşam kentinin Beddavi bölgesinde caddelere ve evlerin çatısına Türk bayrakları asan gençler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Barış Pınarı Harekatı'nı destekleyen sloganlar attı.

AA muhabirine konuşan Lübnanlı gençlerden Halid Abdullah, Türkiye'nin geçmişten bu yana mazlumların yanında yer aldığına dikkati çekti.

- "Türkiye terör koridorunu temizlemeyi hedefliyor"

Abdullah, "Türkiye, ülkelerinden kaçmak zorunda kalan Suriyeli mültecilerin büyük bir bölümüne ev sahipliği yapıyor ve bu operasyonla da terör koridorunu temizlemeyi hedefliyor." dedi.

Beddavi sakinlerinden 23 yaşındaki Ahmed Yunus da sınırdaki terör gruplarına karşı mücadelesinde Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi.

Barış Pınarı Harekatı'na destek veren bir başka Lübnanlı Halid el-Gamrani de Türkiye'nin sadece terör gruplarını hedef aldığının farkında olduklarını belirtti.

Halid Hasan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük güven duyduklarını ifade ederek, Türkiye'nin her türlü çabasının arkasında duracaklarını dile getirdi.

YORUMLAR 4
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    Lübnan kardeş halkı bizi desteklerken Yönetimi maalesef bize karşı. .Lübnan kardeş halkı başlarını değiştirmeli...
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Yedi osmanlı ruhundaki Müslümanlık uyanırsa kaçacak delik arayacaklar burdan yazıyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz ta orda farkındasınız da içimizdeki bazı mallar hala farkında değil.
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanılıyorsun. Bu mallarda çok farkındada gerçekniyetlerini gizlemek için aptal ayağına yatıyorlar. Niyetleri ülkemizin parçalanmasını ve bir terör devleti kurulmasını yada Suriye'deki 45 yıllık zalim Esad ailesinin diktatörlüğünün devamının sağlanması. Ama bu numaraları bizde yutmuyoruzki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!