Erdoğan'dan Macron'a efsane kapak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile gerçekleştirdiği telefon konuşmasında Macron'un Akıncı'nın sözleri hakkındaki sorusuna, "KKTC'yi ne zamandır tanıyorsunuz?" diye cevap verdiğini açıkladı.

Erdoğan'dan Macron'a efsane kapak!
Erdoğan'dan Macron'a efsane kapak!
GİRİŞ 16.10.2019 09:53 GÜNCELLEME 16.10.2019 09:58
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile gerçekleştirdiği telefon konuşması hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

 

Uçakta gazetecilerin KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın tepki çeken açıklamalarının hatırlatması üzerine Erdoğan, "Macron da 'KKTC Cumhurbaşkanı'nın harekat ile açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?' diye sordu. Ben de sordum 'Ne zamandan beri KKTC'yi tanıyorsunuz?" dediğini belirtti.

Erdoğan, "Mültecilere kapıları açarız dediniz. Kafanızda bir takvim ve kırmızı çizgi var mı. Şu olursa mülteciler için kapıları açarız kırmızı çizgimiz var mı?" sorusuna da "Şu anda konu masa üstünde. Hatta AB üyesi ülkelerin bazıları keşke kapıları açsanız dediler." cevabını verdi.

AKINCI NE DEMİŞTİ?

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı ile ilgili skandal açıklamalarda bulunmuştu.

Akıncı, harekat ile ilgili, "1974’te biz adına Barış Harekatı desek de bu bir savaştı ve akan da kandı. Şimdi Barış Pınarı desek de akan su değil kandır" ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR 74
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıncının çocuğunu pkk vursa/katletse yine aynı sözleri sarfedermi sizce?
    Cevapla
  • Memet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan. Bütün haclı orduları toplanmış reisimize saldırıyorlar. Reis Allah’a dayan saye sarıl inşaallah zafer inananların olacak.
    Cevapla
  • 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım Allah sana uzun ömür versin
    Cevapla
  • cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    kapıları açarsak avrupa harekatımızı destekler ve de destek olur.bir an önce açalım gitsinler.
    Cevapla
  • yoldangeçenmaydanoz 4 yıl önce Şikayet Et
    yine konuya fransızsın sus demiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar