Trump'tan sert eleştiri: Bu kadar büyük bir sahtekarlık olmamıştır

ABD Başkanı Donald Trump'a destek veren kadınlar, Demokrat Meclis Başkanı Nancy Pelosi'nin ofisi önünde eylem yaptı. Cumhuriyetçi kadınların eylemini Twitter hesabından paylaşan Trump, "Darbeyi Durdur" etiketiyle azil soruşturmasını protesto etti.

Trump'tan sert eleştiri: Bu kadar büyük bir sahtekarlık olmamıştır
Trump'tan sert eleştiri: Bu kadar büyük bir sahtekarlık olmamıştır
GİRİŞ 19.10.2019 21:58 GÜNCELLEME 19.10.2019 21:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik azil soruşturmasını protesto eden Cumhuriyetçi kadınların Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi'nin ofisi önündeki eylemi kamuoyunda dikkat çekmeye devam ediyor.

ABD Başkanı Trump, Twitter hesabından "Darbeyi Durdur" etiketiyle yaptığı paylaşımda, kendisine yönelik azil soruşturmasını protesto eden Cumhuriyetçilere destek verdi.

Cumhuriyetçi kadınların öncülüğünde yürütülen eylemlere destek veren Trump, destekçilerinin, Demokrat Meclis Başkanı Pelosi'nin ofisi önünde yaptıkları protestoyu da Twitter hesabından paylaştı.

Paylaşımda, Pelosi'nin ofisi önünde toplanan ve üzerlerinde Trump'a destek ve "Darbeyi Durdur" mesajlarının yer aldığı kıyafetler bulunan kadınların protestosu kameralara yansıyor.

TRUMP'TAN ELEŞTİRİ

Trump ayrıca Demokrat vekillerin, Cumhuriyetçi bazı vekilleri azil soruşturması oturumlarına almamasını da "Kongrede bu kadar büyük bir sahtekarlık olmamıştır." şeklindeki paylaşımıyla eleştirdi.

ABD Kongresinde önceki gün toplanan Trump destekçisi çok sayıda kadın, başta Pelosi olmak üzere birçok Cumhuriyetçi senatör ve vekilin odalarının önünde eylemler yapmıştı.

Demokratlar, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı bir telefon görüşmesinde Trump'ın, rakibi Joe Biden'ın oğluyla ilgili bir soruşturma için bu ülkeye baskı yaptığı ve Ukrayna'ya yapılacak askeri yardımları askıya aldığı gerekçesiyle azil soruşturması başlatmıştı.

Trump ise bu ülkeye baskı yapmadığını ve askeri yardımı daha önce askıya aldığını belirterek ortada bir yasa ihlali olmadığını savunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ru hastası bunu insan diye seçmişler kendi hastalığıyla geberir inşAllah
    Cevapla
  • asa 4 yıl önce Şikayet Et
    adimin isi gercekten zor...karsisindaki kurecel CETE....bu adam bize lazim.....
    Cevapla
  • Komik 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahtekarlık daha ilk başa geçerken olmadı mı? O facebook kapmanyaları fln..
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Birbirinize düşer de kendi başınızı yersiniz inşallah.
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim insanlığa ve özellikle Müslümanlara yaptığınız zulüm ve katliamların cezasını kat be kat versin, burnunuzdan fitil fitil getirsin ve belinizi öyle bir kırsınki, bir daha okyanusları aşıp şeytanlık yapabilecek gücünüz kalmasın. 11 Eylül oyununuzundan ifşa olması Rabbimden en büyük 2. dileğimdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü