İngiltere'deki TIR dehşetinde yeni detaylar! 100 bin TL ödemişler

İngiltere'de yaşayan insan kaçakçıları, Avrupa'ya giden kamyonlarda yolculuk bedeli olarak göçmenlerden £14,000 (100 bin TL) istiyor. Essex bölgesinde bulunan kamyonda hayatını kaybeden Vietnamlı göçmenlerin insan kaçakçılarına 100 bin TL ödemiş olabileceği ortaya çıktı.

İngiltere'deki TIR dehşetinde yeni detaylar! 100 bin TL ödemişler
İngiltere'deki TIR dehşetinde yeni detaylar! 100 bin TL ödemişler
GİRİŞ 27.10.2019 19:57 GÜNCELLEME 27.10.2019 19:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin Essex bölgesinde bir tur içinde bulunan cesetlerin kimlikleri ile incelemeler sürerken, yetkililer tarafından hazırlanan raporlarda ölenlerin büyük çoğunluğunun Vietnamlı göçmenler olduğu ortaya çıktı.

 

 

Vietnamlı göçmenlerden İngiltere'ye yasadışı yollarla geçiş ücreti olarak 80 bin ila 100 bin TL arasında değişen ücretler alınıyor.

Daily Mail gazetesinden kimliğini gizleyen bir gazetecinin ulaştığı insan kaçakçısı Kastrijot Ahmati, insanlık dışı koşullarda gerçekleştirilen yolculuklar için 'müşterilerinden' yaklaşık £14,000 (100 bin TL) istiyor.

 

 

Daily Mail gazetesinin elde ettiği bilgilere göre insan kaçakçıları Arnavutluk Tiran'dan İngiltere'ye ulaşmaları için göçmenlere sahte belgeler düzenliyor.

Facebook sayfasından göçmenleri ağına düşüren Ahmati, yüklü meblağlar karşılığında Avrupa'ya ulaşım vaadi sunuyor.

NE OLMUŞTU?

İngiltere'nin güneybatısındaki Essex'te bir kamyonun içinde 39 kişinin cesedi bulunmuş, kamyonun 19 Ekim'de Bulgaristan'dan geldiği belirlenmişti.

YORUMLAR 1
  • mmm 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar parayı verip canından oluyorlar. Vietnam harika doğasıyla baş döndürücü bir yer. 100 bin lirayla ülkende Bi iş kur keyfine bak. İngiltereden ne bekliyorsun ki. Ülkemize de kaçak olarak Afganistandan vb. Kaçak göçmen getirip Bi yerlere bırakıp kaçıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak