İsrail'de Gazze'ye hava saldırısı

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden bir roket atıldığını, buna karşılık Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'na ait olduğunu iddia ettiği iki noktayı vurduklarını duyurdu.

İsrail'de Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'de Gazze'ye hava saldırısı
GİRİŞ 01.11.2019 00:49 GÜNCELLEME 01.11.2019 00:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden atılan rokete karşılık Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait olduğunu iddia ettiği iki noktayı tank atışı ve hava saldırısıyla vurdu.

 

 

İsrail işgal ordusundan yapılan açıklamada, Gazze'den İsrail tarafına bir roket atıldığı, roketin hava savunma sistemi tarafından imha edildiği belirtildi.

Açıklamada, rokete karşılık İsrail ordusunun, tank atışı ve hava saldırısıyla Gazze'de Kassam Tugayları'na ait iki askeri noktanın vurulduğu kaydedildi.

 

 

Gazze Şeridi’ndeki Filistin Sağlık Bakanlığından İsrail saldırısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

İsrail basınında yer alan haberlerde, Gazze Şeridi'nden atılan roketin "Demir Kubbe" hava savunma sistemiyle vurulduğu ve İsrail tarafında boş bir bölgeye düştüğü ifade edildi.

İsrail’in Kanal13 televizyonunun haberinde ise Gazze Şeridi çevresindeki İsrail yerleşim birimlerinde sirenlerin çaldığı, roketin, İsrail ile Filistin direniş örgütleri arasında birkaç haftadır yaşanan çatışmazlık durumundan sonra atılan ilk roket olduğuna dikkat çekildi.

YORUMLAR 5
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    Önce soralim nerde bu Arap birligi uşaklari buyrun görün yahudiden size mesaj var ey Ab insanhaklari ve kürt hakkindan bahs eden kulüp nerdesin sesin çikmiyor. eee Abd ve kitasi zaten bunlardan gelme sormaya gerek yok
    Cevapla
  • Zavallıyız 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya İsrail zulmüne sessiz biz müslümanlar uyuyoruz
    Cevapla
  • Desdere 4 yıl önce Şikayet Et
    Iha olayı kesıf ıcınmıs demekkı zavallı ısraıl ıs basında
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ne den görmezden geliyor İsraili cevap ya insanliiktan haberi yok vijdanssız adaletsiz bir Avrupa yada ırkçı bu bizim onlarla aramızdaki farkın açık ve net göstergesi İsrail suç işliyor Avrupa ses çıkartmıyor Allah cc her şeyin hesabını sorar bu katil ruhlu insanlarada her şeyin zamanını o belirler hesab var mahşer var ölüm.var
    Cevapla
  • Zekeriya 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bir gün roket bile atilmadan öyle cezalandiracak ki, cehenneme kömür olacaksiniz. KATIL ISRAIL
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!