Trump yönetimini zora sokacak görüntü! ABD Suriye'de fena yakalandı

ABD ordusu, Rakka'nın kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK'nın silah deposu olarak kullandığı Silolar bölgesinden ülkenin kuzeydoğusuna mühimmat sevk etti.

GİRİŞ 04.11.2019 15:24 GÜNCELLEME 04.11.2019 15:30
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Anadolu Ajansı (AA), ABD ordusunun Rakka ilinin kuzeyinde yer alan Ayn İsa köyündeki üssünden çıkan konvoyları görüntüledi.

 

Terör örgütü PKK/YPG'ye arka çıkan ABD'nin, Ayn İsa'nın Silolar bölgesinden hareket eden konvoyları M4 kara yolunu kullanarak Haseke iline yöneldi.

 

Yaklaşık 70 araçlık ABD bayraklı askeri konvoyda, personel taşıyıcı zırhlı araçlar, mayın temizleme makinaları, akaryakıt depoları, kapalı kasa ve pikap yüklü tırlar görüldü.

AA son dakika duyurdu! ABD'den yeni Suriye hamlesi

Barış Pınarı Harekatı sırasında Suriye'nin kuzeyinden çekilen ABD ordusu, boşalttığı bazı üslere geri dönüyor.

ABD ordusu ayrıca harekat sırasında Suriye'nin kuzeydoğusundaki petrol bölgesinde durdurduğu devriyeleri de yeniden başlatmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 77
  • kayserili esnaf 4 yıl önce Şikayet Et
    bence o yakaladığınız anda konvoyun önüne yolu bozacak şekilde iha dan bir bomba bırakmalıydık hatta konvoyun sonuna da o arada kalıp rezilliğini tüm dünyaya açıklamalıydık
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Günaydin! Amerika kendi cikardiklarini billir!!!! Sorna Gülle Gülle !!! Bund kac Kiez yptilar!!! Tekbir Tekbir. ! Aman Türkiyem !!!!!
    Cevapla
  • misafir81 4 yıl önce Şikayet Et
    ben arkadaşlarımla tartışırken böyle olmaz derken işte istediğimiz oldu adamlar 30 km çekilewcek dediler . al sana 30 km adamların % 0,005 bile zarar veremeden harekat bitti yazık oldu şimdi palazlanıp dahada güçlü gelirler...
    Cevapla
  • başyigit 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bizim fıratın dogusu ne oldu Aldıkmıki fıratın doğusunu da durduk Reis harekata canlılık verelim Bir kez daha bismillah diyelim
    Cevapla
  • YASİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyadaki tek terörist ülke abd dir....zenginim diye kimse ses çıkaramıyor ama onlardan Büyük ALLAH C.C. vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
IMF'den Türkiye açıklaması