Türkiye'den açıklama! Tel Abyad'da bombalı saldırı

Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden arındırılan Şanlıurfa'nın karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentinde bomba yüklü araç patladı, ölen ya da yaralananın olmadığı patlama sonrası, bomba yüklü aracı bölgeye getirdiği belirlenen 1 kişi Suriye Milli Ordusu (SMO) askerlerince yakalandı.

GİRİŞ 05.11.2019 14:41 GÜNCELLEME 05.11.2019 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Tel Abyad kentinde nüfusun daha az olduğu dış mahallelerinden birinde öğle saatlerinde PKK/YPG'li teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

 

Büyük gürültüyle meydana gelen ve Akçakale'den de duyulan patlamanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

BİR KİŞİ YAKALANDI

 

Yaralananın olmadığı patlama sonrası çevrede araştırma yapan SMO askerleri bomba yüklü aracı bölgeye getirdiği belirlenen 1 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Saldırı sonrası sınır hattında yoğun önlem alındı.

MSB: SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRİLEN TERÖRİST SAĞ ELE GEÇİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Eli kanlı PKK/YPG’li teröristler bir kez daha sivilleri hedef aldı. Katillerin Tel Abyad şehir merkezinde saat 12:15’te düzenledikleri bombalı araç saldırısında ölen ve yaralanan olmadı. Saldırıyı gerçekleştiren terörist sağ yakalandı. Teröristlerle mücadelemiz devam edecek" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Vatan 1 4 yıl önce Şikayet Et
    Çekin vurun
    Cevapla
  • Volcano 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu is boyle olmaz sinir kapilarini acin derhal masum sivileri hedef aliyorlar buyuk aci...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü