Taht kavgası gün yüzüne çıktı

İngiltere'de tahtın veliahtları arasında yaşanan gerilim dün gece resmen gözler önüne serildi. Meghan Markle ile evlendikten sonra Buckingham Sarayı'na karşı hamleler yapan Dük Harry dün uzun bir aradan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına ailesiyle çıktı. Bir festivale katılan Harry ve Meghan'ın Kraliçe Elizabeth'ten ve ağabeyi William ve yengesi Kate'ten bir hayli uzağa oturması dikkat çekti.

Taht kavgası gün yüzüne çıktı
Taht kavgası gün yüzüne çıktı
GİRİŞ 10.11.2019 08:33 GÜNCELLEME 10.11.2019 09:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda ITV'de yayınlanan bir belgeselde İngiliz kraliyet ailesinin kurallarından bunaldıklarını ve saraydan ayrılmak istediklerini söyleyen ve büyük bir tartışmayı beraberinde getiren Düşes Meghan ile Dük Harry uzun bir aranın ardından dün kamuoyunun karşısına çıktı.

 

GERİLİM HAD SAFHADA

Belgesel yayınlandıktan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına kraliyet aile fertleriyle birlikte katılan Meghan ve Harry'nin çekilen fotoğrafları, saray içerisindeki gerilimi gözler önüne serdi.

 

FARKLI TARAFLARDA OTURDULAR

Fotoğrafta Kraliçe Elizabeth locanın tam ortasında otururken yanında oğlu Prens Charles ve Camilla diğer tarafında ise büyük torunu William ve eşi Kate Middleton oturuyordu. Meghan Markle ile birlikte sarayın kurallarından bıktığını söyleyen Harry ise Başbakan Boris Johnson'ın arkasında kendine yer bulabildi.

İNGİLİZ BASINI: AYRILIĞIN FOTOĞRAFI

Başkent Londra'daki Royal Albert Hall'da gerçekleşen Royal British Legion Festival of Remembrance'a katılan kraliyet ailesi fertlerinden uzakta oturan çift İngiliz tabloid basınının gündemine oturdu.

Kraliçe Elizabeth'in hemen arkasında Harry'nin arasının açık olduğu iddia edilen William ve Kate’in olduğu fotoğrafta Harry ve William'ın babalarının da Kraliçe'ye yakın olduğu görülüyor. Fakat Meghan ve evlendikten sonra Dük unvanını alan Harry, kraliyet ailesi üyelerinden bir hayli uzakta oturdu. Fotoğraflarda Harry ve Meghan'ın İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın arkasında oturması İngiliz basınında, "Ayrılığın fotoğrafı" başlıklarıyla paylaşıldı.

Sosyal medyada birçok kullanıcı da Harry ve Meghan'ın kraliyet ailesinden uzaklaşacağını öne sürdü.

YORUMLAR 12
  • k-keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah batışınız olurda kalkışınız olmaz
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Memnuniyet verici
    Cevapla
  • #avşarın delisi 4 yıl önce Şikayet Et
    gerilimmi dedin.!!!? infilak eder inşaallah.
    Cevapla
  • Deli 4 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun emi
    Cevapla
  • Kemal yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist gelin alırlarsa olcağı bu idi. Tahttın varisleri şüpheli şekilde yok olurlarsa şaşmam. Taki taht sırası siyonist geline gelene kadar şüpheli bir şekilde yaşamını yitirenler dizisine hazır olmak lazım. Yeni Kraliçeleri ingilizlere şimdiden geçmiş olsun
    Cevapla
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek