Türkiye'nin hamlesi sonrası AB'den skandal karar! Anlaştılar

AB Konseyi, AB Dışişleri Bakanlarının Kıbrıs açıklarındaki sondaj faaliyetleri nedeniyle Türkiye'ye yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu.

Türkiye'nin hamlesi sonrası AB'den skandal karar! Anlaştılar
Türkiye'nin hamlesi sonrası AB'den skandal karar! Anlaştılar
GİRİŞ 11.11.2019 19:31 GÜNCELLEME 11.11.2019 19:31
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

AB Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, AB Dışişleri Bakanlarının Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri nedeniyle yaptırım uygulanmasına ilişkin çerçeve belgeyi onayladı.

 

 

"Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de yaşa dışı sondaj faaliyetlerine cevap olarak uygulanması planlanan kısıtlayıcı tedbirler için bir çerçeve belge kabul edildi" denen açıklamada, sorumlu kişi ve kurumlara karşı kısıtlayıcı tedbirler uygulanmasının mümkün olacağı ifade edildi.

Söz konusu tedbirlerin seyahat yasağı ile kurum ve kişilerin mal varlıklarının dondurulmasını kapsayacağı kaydedilirken yaptırım listesinde yer alan kişi ve kurumlara AB tarafından fon aktarılmayacağı vurgulandı.

 

 

Bu arada Reuters'a konuşan iki AB'li diplomat, yaptırımların sondaj gemilerindeki kaptanları ve TSK mensuplarını da hedef alabileceğini söyledi.

YORUMLAR 39
  • Dieiliş 4 yıl önce Şikayet Et
    Elinizden geleni ardiniza koymayin o eski Türkiye biti formatdan sonra işte TÜRKİYE
    Cevapla
  • Kaleli Er 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah , - Demek ki ! , doğru yoldayız ... Vesselam .
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık Halt birliği oldu bunlar. İşeri güçleri Türkiye yi sıkıştırp diz çöktürmek. Asıl bunlar, yaptıklarımızı onayladıkları zaman kendimizden şüphe duymalıyız. Şu anda yaptıklarımızla doğru istikamette yol alıyoruz. Darısı içimizdeki Türkiyeyi dışarı şikayet eden anlayışı kıt yobazların başına .
    Cevapla
  • Azim 4 yıl önce Şikayet Et
    alın o zaman mültecilerinizi, askeri üslerinizi, fabrikalarını zı dersek yatırımın ne olduğunu anlarsınız ahlaksız avrupa_topluluğu
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrısın tamamı Türk Toprağıdır Avrupa diyil öğrenecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi