Tel Abyad'da çocukların duygulandıran Erdoğan sevgisi

Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve barış ortamının sağlandığı Suriye'nin Tel Abyad kentinde çocuklar, bölgeye gelen Türk askerine ve STK temsilcilerine yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinden almak için birbirleriyle yarışıyor.

Tel Abyad'da çocukların duygulandıran Erdoğan sevgisi
Tel Abyad'da çocukların duygulandıran Erdoğan sevgisi
GİRİŞ 12.11.2019 11:02 GÜNCELLEME 12.11.2019 11:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad'a Türk sivil toplum örgütleri tarafından yardımlar sürüyor. Tel Abyad'ın merkezinin yanı sıra kırsalına da TSK, AFAD, Kızılay ve çeşitli STK’lar tarafından yardım paketleri ulaştırılıyor. Bölgedeki askeri yetkililer ve Türk temsilciler, çocukların yoğun ilgisini görüyor. Çocuklar, Türk yetkililerden Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterini talep ediyor. Yetkililer de yanlarında götürdükleri Türk bayrağı ve posterleri Suriyelilere dağıtıyor. Erdoğan posterlerini ve bayrakları gören çocuklar adete birbirleriyle yarışıyor. Bayrakları sallayan çocuklar, "Türkiye ve Erdoğan" tezahüratı yaparak sınır ötesine mesaj gönderiyor.

 

 
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • E. T 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim doğumuzda suriyede ırakta kürtleştirilen veya araplaştırılan 30 milyon Türkmen acilen medya akademisyenler ve politikacılar yoluyla ortaya çıkarılması gerekiyor ne yazıkki içerde ve dışarda bu gerçekler 100 yıldır bilinmiyor, hadi bakalım 7 haber bu konuyu gündeme getirin içimizdeki ve dışardaki bu yanlış algıyı silin. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Talha 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuklar büyüyüp inşallah ülkelerinde güzel görevler yapacaklar ve bizi hiç unutmayacaklar. Yatırım yapmak her zaman maddi değildir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak