Trump'a yazdığı şok mektupla ortalığı karıştırdı

Amerikalı yıldız Pamela Anderson, İngiltere'de cezaevinde tutulan ve ABD'nin devlet sırlarını ifşa etmekten yargılanmak üzere ABD'ye iadesi istenen WikiLeaks kurucusu Julian Assange için, açık mektupla ABD Başkanı Donald Trump'tan af talep etti.

Trump'a yazdığı şok mektupla ortalığı karıştırdı
Trump'a yazdığı şok mektupla ortalığı karıştırdı
GİRİŞ 12.11.2019 16:11 GÜNCELLEME 12.11.2019 17:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Amerikalı ünlü isim Pamela Anderson, ABD Başkanı Donald Trump ve First Lady Melania Trump'a açık mektup yazarak bir istekte bulundu. 52 yaşındaki oyuncu, Wikileaks'in kurucusu Julian Assange için af istedi.

 

MEKTUP YAZDI AF DİLEDİ

Yazdığı mektupta Trump çiftine övgüler yağdıran Anderson, "Dürüstlük, kesinlikle Hillary'yi (Clinton) mağlup eden ve bu büyük çifti dünyaya getiren, sizi dünyadaki en güçlü çift konumuna taşıyan temel prensipti" ifadesini kullandı. Mektubunda Trump'ın daha önce bir WikiLeaks hayranı olduğuna da vurgu yapan Anderson, "Julian Assange'ı affetmeniz ve ülkesine iade edilmesiyle bir gazetecinin işkence hayatına itilmesine izin vermemeniz durumunda halk size saygı duyacaktır" dedi.

 

FOTOĞRAF DA PAYLAŞTI

Anderson ayrıca Twitter'dan "Bir zamanlar" notuyla 2005'te Trump'ın doğum günündeyken Trump çiftiyle çekilen bir fotoğrafını da paylaştı.

ASSANGE CEZAEVİNDE

Londra'nın güneydoğusundaki Belmarsh Cezaevi'nde tutulan Assange’ın, ABD'nin devlet sırlarını ifşa etmekten yargılanmak üzere iadesi talep ediliyor. İngiliz yargısı, WikiLeaks kurucusunun uzun yıllar hapis yatmasına yol açabilecek iade talebiyle ilgili kararı henüz vermedi.

YORUMLAR 2
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    ifade özgürlüğü savunucusu dünyada bir tane mi kalmış
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy gidi eyyyy... Güzelliğin beş para etmez işte :) zaman herşeyin ilacı mı gerçekten? :))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır