Washington'da Erdoğan alarmı! Dikkat çeken görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün ve yarın çalışma ziyareti yapacağı ABD'nin başkenti Washington'da yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Washington'da Erdoğan alarmı! Dikkat çeken görüntü
Washington'da Erdoğan alarmı! Dikkat çeken görüntü
GİRİŞ 13.11.2019 07:57 GÜNCELLEME 13.11.2019 07:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalacağı The Willard InterContinental otelinin önünde ve yakınlarında da yoğun güvenlik önlemleri alındı.

 

 

Otelin bulunduğu sokağın çevresi kamyonlar ile kapatılırken, çevrede de Washington polisi güvenliği sağlıyor.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam otomobilinin gelişi sırasında otelin kapısında kurulan çadırın görevlilerce kapatılması ise dikkat çekti.

DEAŞ'LA MÜDADELE ANLATILIYOR 

Washington'da, Türkiye'nin DEAŞ ile mücadelesi şehrin farklı yerlerine konulan dijital ekranlı LED görüntülü araçlarla anlatıldı.

Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesinin (TASC) desteğiyle Washington'da Beyaz Saray ve Kongre yakını olmak üzere çeşitli cadde ve sokaklara yerleştirilen toplam 10 araçta Türkiye'nin DEAŞ'a karşı mücadelesi sayılar ve grafiklerle anlatıldı.

ERDOĞAN TOPLANTIYA KATILDI 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Ticaret Odası, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Türkiye-ABD İş Konseyi tarafından düzenlenen Yuvarlak Masa Toplantısı'na katıldı.

Basına kapalı toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.

Toplantıda aralarında Pepsico, Google, UPS, Hilton, The Coca Cola Company, GE, Citi, Uber, THY, Limak, TAV, Borusan, Kale Group gibi şirketlerin temsilcileri ve Türkiye Varlık Fonu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Nasdaq ve Amerika Ticaret Odası gibi kuruluşların temsilcileri de hazır bulundu.

 

YORUMLAR 8
  • MÜSAPİR 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM sen cumhurbaşkanımıza sağlık düşman karşısında güç ver sağ salim ülkemize dönmeyi nasip eyle AMİN
    Cevapla
  • Serco 4 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE ALLAH koruzun CUMURBAŞKANIMIZI.......
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksiz ABD polisleri korkak gibipkk sempatizanları a sesini bile çıkaramamış tı ERDOGAN reisimizi gerektiği gibi koruma saglayamamıştı beceriksizler ABD biz onların ne olduklarını iyi biliyoruz
    Cevapla
  • ercan yazgan 4 yıl önce Şikayet Et
    herşeyin bir sonu var zaliminde zulmünde kavmi musa as. demiştiki ya musa sen gelmeden öncede zulüm ve cefa içindeydik sen geldikten sonrada musa as. cevaben olabilirki Rabbim onların zulümlerine son verir size bir yol açar ve derki hele siz ne yapıyorsuz temennimiz Allahtan..... RABBİM reisimizi korusun
    Cevapla
  • malkoçoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımızı çok seviyoruz Yüce Rabbim onu korusun.Allah yar ve yardımcısı olsun Allahın selamı onun ve tüm müslümanların üzerine olsun.Cenabı Mevlam onu başımızdan eksik etmesin.Türkiyemiz için büyük bir şanstır kendisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar