Bu videoyu paylaştı! Türkiye düşmanlığı gözünü kör etti

ABD'nin DAEŞ'le Mücadele eski Temsilcisi Brett McGurk, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Türkiye düşmanlığı yaptı. McGurk'e en güzel cevap ise, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan geldi.

GİRİŞ 16.11.2019 12:49 GÜNCELLEME 16.11.2019 12:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Türkiye ile anlaştıktan sonra Suriye'nin kuzeyinden askerlerini çekmesiyle başlayan süreçte, bölgeden terör örgütü PKK/YPG de çekilmek zorunda kaldı.

TÜRKİYE KARŞITLIĞI SÖZLERİNE YANSIDI

PKK'ya sempatisiyle tanınan ABD'nin DAEŞ'le Mücadele eski Temsilcisi Brett McGurk, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı bir video ile Türkiye karşıtlığını bir kez daha ortaya koydu. McGurk, "Bugün Suriye'de: Rusya, Trump'ın emriyle Amerikan kuvvetleri tarafından bu hafta başlarında terk edilen ABD askeri tesisinin kontrolünü ele geçirdi. Bu bölge Kobani'nin güneyinde ve Putin-Erdoğan anlaşması kapsamında Rusya'ya kaldı. Rusya şimdi de inşa ettiğimiz hava pistinin sahibi" ifadelerini kullandı. McGurk mesajının devamında, "Kobani, ağırlıklı olarak bir Kürt bölgesi ve 2015'te DAEŞ'e karşı dönüm noktasıydı. Bu askeri tesis daha sonra DAEŞ'in sözde hilafetinin yenilmesinde için kritik öneme sahipti. Ne yazık ki Kürtler için bölgede petrol yok" dedi.

AĞAR: TÜRK-ABD İLİŞKİSİNİ SANKİ BEN DİNAMİTLEDİM

Türkiye'nin hem Washington yönetimiyle hem de Moskova yönetimiyle anlaşmasını hazmedemeyen McGurk'e en güzel cevap, Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan geldi. Ağar mesajında, "Bret McGurk ağlaşmaya ve Türkiye'yi suçlamaya devam ediyor. YPG/PKK terör örgütünü ABD siyaset ve stratejisine eklemleyen, Türk-ABD ilişkilerini dinamitleyen, Türkiye'yi ötekileştiren, yalnızlaştıran, radikalizmle iltisaklamaya çalışan ve YPG/PKK seviciliği yapan sanki benim" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Derinden 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şarlatanın aldığı her nefes, mazlumların kanının yerde kaldığı her gün Müslüman alemine utanç olsun. Pkk, deaş projeleri bu ve bunun gibileri infaz edilmiş olsa idi zamanında her şey çok daha farklı olurdu. Mcgurk için fazla söze gerek yok ! Bam bam BAM
    Cevapla
  • Emekli diplomat 4 yıl önce Şikayet Et
    Brett Mcgurk kendini Lawrence ile özdeşleştirmiş bir emperyalisttir, etkileme kabiliyeti olan, hala senatoya özel izin alıp grip çıkabilen ( hiçbir resmi görevi olmamasina rağmen) bu karakter yeni bir demokrat baskan doneminde muhtemelen dis isleri bakanı veya müsteşarı olacak, takip edilip tezlerini çürütme görevi bizim dis islerindedir.
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derdse desin biz bunlarin anliycagi dili hala bilmiyoruz..Sert vurmasini beceremiyoruz.Bunlarin gecmi$te yaptiklarini ne derece kizilderili katliamcisi olduklarini hapishanelerinde mahkümlara nasil davrandiklarini yüzlerine vuramiyoruz.Ayni $ekilde avrupaya kar$ida öyle..hitlerin barbarligi hollanda fransanin barbarliklari Türk televizyonlarinda asla eksik olmamali.
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha Pkk, ha McGurk alçağı. İkisi de terörist ve katil...
    Cevapla
  • Mehmet06 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Abdullah Ağar. Ortadoğuyu karıştıran ABD, İsrail ve İngiltere'dir. PKK, PYD, DEAŞ ve diğer terör örgütleri de bunların istihbarat örgütleri tarafından kurulmuştur. Ortadoğudaki İslam Ülkelerini yönetenler de bunlar tarafından belirlenmiş Siyonizmin uşaklarıdır. Bağdadi Trampın kendisini kurtarmak için devreye soktuğu mizanseldir. Gerçekte ne Bağdadi ne de Usama Bin Ladin öldürülmüştür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'