TIME dergisinden PKK/YPG skandalı! Aday gösterdiler

TIME dergisi, her yıl seçtiği "Yılın Kişisi" için bu sene Suriyeli Kürtler adını altında terör örgütü PKK/YPG'yi de aday gösterdi. Derginin internet sitesinden açılan oylama sayfasında, PKK/YPG için "DAEŞ'i yenilgiye uğrattıktan sonra tecrit edildiler" denildi.

TIME dergisinden PKK/YPG skandalı! Aday gösterdiler
TIME dergisinden PKK/YPG skandalı! Aday gösterdiler
GİRİŞ 18.11.2019 16:56 GÜNCELLEME 19.11.2019 05:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TIME dergisinin 1927’den bu yana her senenin son sayısında belirlediği "Yılın Kişisi" için belirlediği adaylar açıklandı. Derginin internet sitesi üzerinden oy verilebilen listede, bu sene "Suriyeli Kürtler" adını altında terör örgütü PKK/YPG de aday gösterildi. Dergi, PKK/YPG için "DAEŞ'i yenilgiye uğrattıktan sonra tecrit edildiler" ifadelerini kullandı.

 

 

DİĞER BAZI ADAYLAR

 

 

Listede aday gösterilen isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturmasının önünü açan "Muhbirler", İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Greta Thunberg'in başını çektiği iklim değişikliği eylemcileri, Hong Kong'daki protestocular ve Game of Thrones dizisi gibi isimler ve fenomenler yer alıyor.

YILIN KİŞİSİ NASIL SEÇİLİYOR?

TIME dergisi, iyi ya da kötü anlamda o yıla damgasını vuran isimleri her yıl "Yılın Kişisi" olarak seçiyor ve son sayısında bu kişilere özel kapaklar tasarlıyor. Son yıllarda aday listesi önce internetten oylamaya sunuluyor, sonrasında derginin editörleri finalistler arasından tercihlerini belirliyor.

YORUMLAR 4
  • GöNDeR 4 yıl önce Şikayet Et
    rothschild ailesinin güdümündeki dergi mi yapmış bu işi? şaşırmadık ki.
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    linkini ve nasıl oy kullanıldığını verinde bizde Erdoğan lehine oy kullanalım...
    Cevapla
  • Osman hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    nobel barış ödülünede apoyu aday göstersinler aponun yanınada öldürdüğüonlarca kundaktaki bebek resimlerini koysunlar altınada amansız düşmanlarını bizim için böyle öldürdü diye yazsınlar.
    Cevapla
  • serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    sizi gidi yalancılar yobazlar bir kişiniz bile deaşı veya terör örgütlerini alt etmediniz veya öldrümediniz türkiye bütün zorlukları başardı yalancı soytarılar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin