İngiltere'de bir kişi metroda seyahat eden Yahudi baba ile oğluna sözlü saldırıda bulundu. Onlarca kişinin gözü önünde yaşanan bu olaya sadece genç bir Müslüman kadın tepki gösterdi. Genç kadının bu davranışı İngiltere gündemine oturdu.

Dini nefret olayının son adresi İngiltere’nin başkenti Londra oldu. Bir kişi metroda Yahudi baba ve oğula sözlü saldırıda bulundu. Elindeki İncil’den bölümler okuyan adam Yahudileri suçlayıcı tanımlarda bulundu.

Onlarca kişinin seyahat ettiği metroda baba ve oğula yapılan bu sözlü saldırıya sadece genç bir Müslüman kadın karşı çıktı. Metroda bulunan diğer yolcular genç kadını “inanılmaz derecede cesur" olarak tanımladı.

Görüntülerin yayınlanmasından sonra genç kadının bu davranışı İngilizler tarafından övgüyle karşılandı. Twitter’dan yapılan yorumlarda kadının cesaretine vurgu yapıldı.

Londra polisi olayı soruşturmaya başladığını açıkladı.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Hakça 25.11.2019 16:56
    Zenci haklı değil, kendi halinde çocuğu ile yolculuk yapan kişiye sözlü saldırıda bulunmak zalimliktir..Benim Dinim bana, seninki sana.. Ne varki tüm halklar gibi Yahudileri de Müslümnlar korudu, ama siyonistler vefa yerine nankörlüğü tercih etti. Tüm yahudiler de bir değil tabi.Herkes kendine yakışanı yapıyor.
  • Angaralı 25.11.2019 15:33
    Zenci de haklı müslüman kadında haklı
  • Hsn 25.11.2019 00:21
    Yahudi den dost olmaz
  • GaripGarip 24.11.2019 22:28
    Filistinde binlerce müslüman şehit olurken evleri toprakları ellerinden alınırken ayetle lanetlenmiş bir yahudiye sahip çıkamam
  • asdsaadasdsasfadasd 24.11.2019 21:46
    fiyatroya benziyo hadi hayırlısı.
Daha fazla yorum görüntüle