Telekomünikasyon şirketinin delirttiği adam gözaltına alındı

Japonya’da yaşayan bir adam, sözleşmeyi ihlal etmekle suçladığı telekomünikasyon şirketini 24 bin kez telefonla arayınca gözaltına alındı.

Telekomünikasyon şirketinin delirttiği adam gözaltına alındı
Telekomünikasyon şirketinin delirttiği adam gözaltına alındı
GİRİŞ 04.12.2019 09:33 GÜNCELLEME 04.12.2019 09:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Japonya, bu kez sıra dışı bir gözaltı haberi ile gündeme geldi. Japonya'da yaşayan Akitoshi Okamoto (71), aralarındaki hizmet sözleşmesini ihlal etmekle suçladığı telekomünikasyon şirketinin ücretsiz müşteri hizmetleri hattını 8 gün boyunca yüzlerce kez arayınca gözaltına alındı. Okamoto’nun, müşteri hizmetlerini aradıktan hemen sonra telefonu kapattığı ve hizmet sözleşmesini ihlal ettikleri için şirket çalışanlarının kendisinden özür dilemesini talep ettiği öğrenildi.

İLK DEĞİL

"İş akışına engel olma" suçlaması ile karşı karşıya kalabileceği belirtilen 71 yaşındaki şüpheli ile ilgili soruşturma devam ederken Okamoto'nun son 2 yılda aynı hattı ankesörlü telefonlardan 24 bin kez aradığı belirlendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • byrm 4 yıl önce Şikayet Et
    hadiyin orda 24 bin kez aramış
    Cevapla
  • mert kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlarda bizi boş boş kampanyalar için yüzlerce kez arayıp güncel yaşam akışımızı sekteye uğratıyorlar bizde onlaramı dava açsak.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah bu ne kararlılık. Ben aradığım yer düşmeyince 3. kez bile denerken krize giriyorum. Japon abimiz abartmış ama az biraz bizde de bu huy olsa süper olur valla.
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    adam haklıdır bizimkilerde sözleşme sartlarına uymuyor demekki dunyanın heryerinde bu şirketlerin zihniyetleri aynı BEN YAPTIM OLDU bir kişide demiyorki kardeşim sende bu adamı delirtecek kadar neden magdur ettin ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?