Rusya'dan Türkiye açıklaması! ABD'ye çok sert çıktı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Kongresi'nin S-400 yüzünden Türkiye'ye yaptırım getirilmesini desteklemesinin, Ankara'ya yönelik baskının bir başka örneği olduğunu söyledi. Zaharova, baskı politikasını kabul edilemez olarak nitelendirdi.

Rusya'dan Türkiye açıklaması! ABD'ye çok sert çıktı
Rusya'dan Türkiye açıklaması! ABD'ye çok sert çıktı
GİRİŞ 13.12.2019 13:46 GÜNCELLEME 13.12.2019 16:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye'ye yaptırım öngören tasarının ABD Senatosu Dışişleri Komisyonu'nda kabul edilmesini değerlendiren Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Bu kabul edilemez bir polemik, zira artık gerçek bir baskı söz konusu. Washington'ın Türkiye’nin yanı sıra S-400 veya Rusya ile bağlantılı başka konular üzerinden, bir dizi ülkeye yaptığı baskıların örnekleri de mevcut" dedi.

 

Zaharova, Washington'ın yıllardır kendi çıkarlarını sağlamalarının gerektiği konularda başka ülkelere karşı yaptırım politikası uyguladığını vurguladı.

Zaharova, baskı ve korkutma politikasının günümüzdeki koordine uluslararası ilişkiler sisteminde kabul edilemez olduğunu kaydetti.

 
YORUMLAR 13
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Lan moskof seninde ne yandan olduğun belli değil. Yunanla beraber bizi çembere almaya çalış, Libyada Haftere destek ver, Suriyede müslümana bomba yağdır. Hepiniz alçaksınız.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin yaptirimi bizi güclendirir öfkemizi artirir zorluk yasadikca dahada agresiv oluruz Allah in ordusu türk ulusu savasa her zaman savasa hazir yasar yeterki bir deli kanli ciksin seferberlik ilan etsin o zaman basiniza cullaniriz hodri meydan kan kanciktan
    Cevapla
  • vanli65 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahhhhh osmanli ahh..seni sen yapan dini mubini islami biz dilimizden kalbimize indiremedik.adaletle hukmettigin bu zalimlerin maskarasi olduk.bir zalimin zulmunden kacinirken oburununden medet umduk..sen bizi birlestir yarab.bu hayasiz dunyada .
    Cevapla
  • Necmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğal gazda Ruslara mecburuz ama dış siyasetimizi Rusların şekillendirmesine izin vermemeliyiz. "Gaza gelmeyelim"
    Cevapla
  • Ekrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Kelimesi kelimesine dogru ve hakli. En azindan kaypak bir konusma degil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler