Stoltenberg çalışanlara yemek servis etti

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ittifakın 70. yılını kutlamak için Brüksel'deki Karargah'ta düzenlenen etkinlikte çalışanlarına yemek servisi yaptı.

Stoltenberg çalışanlara yemek servis etti
Stoltenberg çalışanlara yemek servis etti
GİRİŞ 13.12.2019 19:44 GÜNCELLEME 13.12.2019 19:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Stoltenberg, NATO Karargahı'ndaki Agora bölümünde düzenlenen etkinlikte konuşma yaptıktan sonra önlüğünü takarak yemek servisine başladı.

 

 

NATO Genel Sekreter Vekili Mircea Geoana ile Genel Sekreter Yardımcısı Tacan İldem de yemek servisinde Stoltenberg'e eşlik etti.

NATO Sözcüsü Oana Lungescu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliğin tüm çalışanlara 70. yıl kutlamaları kapsamında "yaptıkları muhteşem işler için" teşekkür etmek için düzenlendiğini ifade etti.

 

 

YORUMLAR 3
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Nato nun cani cehenneme katil hacli sürüsü sizlerin basina alasi gelecek siz acimadiniz sizede acinmayacak bebek öldürenin bebegide öldürülür sen barbar san ben barbarbarbarbarbarim göz göz dise dis bebege bebek
    Cevapla
  • Ugur B. 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee noldu şimdi NATO dostumuz ve mazlumları koruyan kurum mu oldu?!! Bunlar içlerindeki pisliği dünyaya sevimli gözükerek belli etmemeye çalışıyorlar. Her hareketleri şov...
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    AB = HASTA ADAM oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu