Gerilimde sıcak saatler! Kritik Türkiye açıklaması

Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilimin ardından tansiyonun yükseldiği Ankara-Atina hattında sıcak bir gelişme yaşandı. Yunanistan Başbakanı Miçotakis Noel tatili için gittiği Çoban Adası'nda Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gerilimde sıcak saatler! Kritik Türkiye açıklaması
Gerilimde sıcak saatler! Kritik Türkiye açıklaması
GİRİŞ 26.12.2019 15:27 GÜNCELLEME 26.12.2019 16:20
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Noel tatili için Çoban Adası'ndaki (Yunancası: Kasos Adası) askerleri ziyaret ettiği sırada açıklamalarda bulundu.

 

Miçotakis, "Bugün burada bulunmam ulusal haklarımıza ve ulusal birlik ve toprak bütünlüğümüze olan inancımızın sembolüdür. Yunanistan her zaman komşusu ile farklarını barışçıl yollardan çözmek istemektedir. Haklarımıza güveniyoruz ve uluslararası kanunlara inanıyoruz çünkü kanunlar bizim tarafımızda" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 21
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak evlat hep bana Rabbena ile barışçıl yol bulamazsın
    Cevapla
  • Evet 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet uluslar arası kanunlar onun yanında. Ne zaman haklının yanında olduki zaten.
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adaları osmanlıdan hangi hainliklerle kopardınız,işbirlikçilerinizle osmanlıya saldırıp, yok etmeye çalıştınız. şimdide TC ye işbirlikçilerinizle savaş açmak, silmek istiyorsun. Ey TC , füzelerini uçaklarını bombalarını hazırla. yaşamak için savaşa tamgüçle hazırlan. sonuç Allaha inananların olacaktır..
    Cevapla
  • koylu 4 yıl önce Şikayet Et
    atese benzin atma yunanli-yanarsin.....
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    namusunuzu bile almanlara teslim etmi$ millet olarak en güzel zamaninizi ya$iyorsunuz.Kibris ve Ege adalari Türkiyenin en dogal kara parcalari uzantisidir.Kisacasi bizim gönül sinirlarimiz ba$kadir.Elinizden gelse Türkleri kör bicak ile kesersiniz sizin ne alcak barbar yamyam millet oldugunuzu cok iyi biliyoruz.Var oldugunuz müddetce fare gibi korkak ya$iycasiniz..unutmayin bu daha ba$langic ve TÜRLER IKI KEZ DÜNYAYI YÖNETECEK.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü