Mossad'a yakın STK'dan itiraf niteliğinde rapor: Erdoğan...

İsrail dış istihbarat servisi Mossad'a yakınlığıyla bilinen Herzliya Enstitüsü, Doğu Akdeniz'de yaşananlarla ilgili İsrail'e öneride bulundu. Başkan Erdoğan'ın Türkiye'yi küresel bir güç haline getirdiğinin altı çizelen raporda, "Akdeniz'de İsrail'in çıkarına olan Türkiye ile anlaşmasıdır" ifadelerine yer verildi.

Mossad'a yakın STK'dan itiraf niteliğinde rapor: Erdoğan...
Mossad'a yakın STK'dan itiraf niteliğinde rapor: Erdoğan...
GİRİŞ 27.12.2019 09:42 GÜNCELLEME 27.12.2019 11:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

"Sıfırdan yüzyıla-Erdoğan her cephede etkin" başlıklı raporda, "Akdeniz’de İsrail’in çıkarına olan Türkiye ile tansiyonu düşürmektir" denildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi küresel bir güç haline getirdiğine vurgu yapılan raporda, İsrail’in en kısa zamanda Akdeniz Gaz Forumu düzenleyerek 7 Avrupa ülkesi ve Türkiye’yle anlaşması gerektiği belirtildi.

 

 

Raporda ayrıca, "Türkiye ile İsrail arasında askeri alandaki her gerginlik Tel Aviv için risk taşıyacaktır. İsrail’in aleyhine olacak rekabet yerine Türkiye ile hava ve deniz alanlarında yeni iş birliği anlaşmaları yapılmalıdır" ifadelerine yer verildi. 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 11
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    işbirliğinin şartları var.1.Türkiye aleyhine yürütülen hertürlü antiprogandadan vazgeçeceksiniz.2.Dünyanın her tarafında müslümanlar hakkında çıkardığnız fitne ve fesatlıktan vazgeçeceksiniz.3.Filistin ve kudüsteki müslümanlardan özür dileyecek ve yağmaladığınız arazilerini ve yıktıklarınız evlerini iade edeceksiniz.Mescidi aksaya saygı gösterecek ve İsyan ettiğiniz Allahtan af dileyeceksiniz.4.Gazze halkından özür dileyecek ,tazminat ödeyecek ve hertürlü yaptırımı kaldıracaksınız.Filistin ve Gazze ile saldırmazlık ve işbirliği anlaşması yapacaksınız.Müslüman alemi ile barışacaksınız.
    Cevapla
  • Deli 4 yıl önce Şikayet Et
    israil diye bir devlet varmı? Varsa nerede göremiyorum
    Cevapla
  • B.h.a 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist israil en çok dost iken tehlikelidir. Mısır'a yaptıklarını hatırlayınız, tarihe bakmak yeterli.
    Cevapla
  • ziraatcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Gavurlar boşuna panik yapmasın bence,biz öyle osmanlı,rusya,ingiltere vb.gibi 100yıllık planları olan,yönetimler değişse de planlarından şaşmayan bir devlet değiliz,yarın tayyip gitsin gelecekler ve zihniyetleri belli,geldikleri gibi özür dileyerek akdenizden suriyeden libyada somaliden çekilecekler,çünkü şimdi bile oralarda ne işimiz var diyorlar,abd ve ab ile neden tersiz diyorlar.diğer taraftan bizim milletin oy verirken baktıgı en büyük şey ekonomi,yarın gaz faturaları gelsin,bi patates soğan operasyonu daha çekildimi libya falan kimisinin umrunda olmaz ve ilk seçimde bay bay...zira krizin başında bunu istanbul seçimlerinde gördük
    Cevapla
  • resul gardas 4 yıl önce Şikayet Et
    evet İstanbul ve ankarayi yalan vaatlere satanlar herşey cok guzel oluyor degil mi vatan haini ile vatan satan arasindaki fark nedir. vatan haini ulke menfaatine olan hiçbir şeye evet demez. vatan satan ise vatan haini için oy kullanır bu yükle ölünmez kardeşim. allah affetsin sizi, ama düşük ihtimal.
    Cevapla
  • Ayyıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar güzel açıklamışsin kardeşim tebrik ediyorum.. başka bir şey yazmaya gerek varmı
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    sonun yaklaştı siyonist israil inşallah en kısa zamanda tarihin pisliği olarak çöp kutusunda yerini alırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor