Dünya bu skandalı konuşuyor! Papa, on binlerce kişinin önünde özür diledi

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus, Vatikan'da St. Peter's Meydanı'ndaki yılbaşı etkinliklerinde elini tutup bırakmayan kadının eline vurmuştu. Papa Francis Aziz Petrus Meydanı’nda dün kendisini elinden çeken kadına gösterdiği tepki ve eline vurması olayından dolayı bugün ‘Yeni Yıl Duası’ sırasında özür diledi.

GİRİŞ 01.01.2020 18:04 GÜNCELLEME 01.01.2020 18:05
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Vatikan’da dün yaşanan olayın görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından en çok konuşulan konulardan biri oldu. Papa Francis bugün yaptığı açıklamada “Birçok kez sabrımızı kaybediyoruz, hatta ben de ve dünkü kötü örnek için özür diliyorum” dedi.

NE OLMUŞTU?

 

 

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus, Vatikan'da St. Peter's Meydanı'ndaki yılbaşı etkinliklerinde elini tutup bırakmayan kadının eline vurdu.

Papa, yılbaşı etkinlikleri kapsamında St. Peter's Meydanı'nda toplanan insanları selamladı, bazılarıyla tokalaştı.

 

Papa Franciscus, selamlamanın ardından yoluna devam etmek isterken bir kadının, elini tutarak kendisine çekmesi ve bırakmaması üzerine diğer eliyle kadının eline vurdu.

Görüntülerde, Papa'dan gördüğü sert tepki üzerine, kadının neye uğradığına şaşırdığı görülüyor.

YORUMLAR 102
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Papanın sinirlenme sebebi acaba bayanın elini tutması mı? yoksa kendine doğru çekmesi mi? asıl önemli olan bu? eğer elini tuttuğu içinse durum çok vahim, demek ki papa bayanları insan yerine koymayarak yok sayıyor demektir. Yok kendine doğru çekmesi ise papa haklı neden mi? yaşlı bir insanda ani bir hareketlenme düşmesine sebebiyet verebilir. Düşmede bu yaş grubu için çok tehlikeli çünkü vücudu ayakta tutan bir kemiği kırılabilir. Olaya dini inançlarımızı bir kenara bırakarak bir de bu yönü ile bakmalıyız.
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum yapmışsınız yine!Dikkat ettiyseniz kadın eli tutmamak için büyük çaba gösteriyor, aynı şey bizdede var.Ama tabi vurmayabilirdi, kadında bi acayip yapışmış bırakmıyor .
    Cevapla
  • ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c. Gören gözler için uyanma vesilesi kılar inşaallah.
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl barbar bunlar insana saygi yok
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    papa kadına şiddet uygulamıştır. papa sapıktır. papalık bir sapkınlığın içindedir.bütün hiristiyanları gerçek Din İslama Davet ediyorum. LAİLAHEİLLALLAH MUHAMMEDENRESULULLAH deyin kurtulun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı