Görülmemiş tehdit: Yakında tabutları yığmaya başlayacağız

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İranlı General Kasım Süleymani'nin öldürmesiyle bölgede yeni bir dönemin başladığını söyledi. Videokonferans yoluyla konuşan Nasrallah, "Asker tabutları yığılmaya başladığında Trump, Washington'un bölgede yenilgiye uğradığının farkına varacak" dedi.

Görülmemiş tehdit: Yakında tabutları yığmaya başlayacağız
Görülmemiş tehdit: Yakında tabutları yığmaya başlayacağız
GİRİŞ 06.01.2020 06:42 GÜNCELLEME 06.01.2020 06:43
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, Süleymani'yi anmak için toplanan binlerce kişiye videokonferans yoluyla seslenen Hasan Nasrallah, Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ve Başkan Donald Trump'a ağır tehditler savurdu, Kasım Süleymani için intikam vaadini yineledi.

 

"Asker tabutları yığılmaya başladığında Trump, Washington'un bölgede yenilgiye uğradığının farkına varacak" diyen Nasrallah, Süleymani'nin ölümünün yalnızca İran'ın meselesi olmadığını söyledi.

ABD'nin askeri varlığının Orta Doğu'dan temizlenmesinin öncelikleri olduğunu belirten Nasrallah, geçmişte Amerikalıları bölgeyi terk etmeye zorlayan canlı bombaların sayısının bugün daha fazla olduğunu söyleyerek intihar saldırıları tehdidinde bulundu.

 

"ABD üsleri, savaş gemileri ve Amerikan askerleri hedef tahtamızdadır" diyen Hizbullah lideri, Amerikan sivillerle kurumların hedeflerinde olmadığını da belirtti.

Hizbullah lideri, "ABD, DAEŞ örgütünü Irak'ta kalabilmek için kullandı. Canlı bombaları Irak'a taşıyarak toplumu içeriden yıkmaya çalıştı. 2 Ocak bir dönüm noktasıdır. Sadece İran için değil, tüm bölge için yeni bir dönem başlıyor. Süleymani'nin öldürülüşü Irak'ın özgürlüğüne yol açmalı" diye konuştu.

KAYNAK: EURONEWS
YORUMLAR 104
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi gözler İran da ..İran da ABD ye bölgede bir misilleme yapmazsa İran bölgede biter öyle uzaktan uzağa 2 füze atmayla bu iş bitmez .İran dişe dokunur şekilde eylem yapmak zorunda.akabinde ABD tekrar İran'a vurur akabinde İran İsrail'e füze yağdırır.carsi biraz karışır.iran Hürmüz boğazını kapatır vs.vs. kısaca top İran da..atak sırası İran'da..bu İngiltere yalagina ne oluyor hemen yalakalika koşuyor.bu işin arasında İngiltere de de terör saldırısı olursa şaşırmamak lazım..
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hahahahaha... Güldürme beni molla....
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz ancak müslüman Türk devleti kafir Rus devletiyle savaş eşiğine geldiği zaman cuma vaktinde kafire dua edersiniz müslüman katliamı planlayıp kafire hizmet edersiniz başka halt olmaz sizden
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi o tabutlarda anca senin askerin yatar valla biktik artik bunlarin bos tehtidleri yok sunu haritadan sileriz sunu gömeriz. Bak yuzuklu generalin parcalarindan ABD lego yapti.
    Cevapla
  • Derman 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben mi öldürdüm yani töbe estağfirullah iftira haramdır.Peygamberimiz hz.Muhammed ali beytine ve hz.Ali başta olmak üzere hepsine canımız feda geçmişteki fitneler bizi bağlamaz herşeyi bilen Allah elbette mazlumlara ahirette en yüksek dereceleri verecektir.Hz.hasan ve hüseyin ahiret aleminin sultanları oldu onlara zulmedenler cezasını çekiyordur herşeyi En iyi Allah bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...