Kraliçe Elizabeth'e bir şok daha! Oğlunu alıp ülkeyi terk etti

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını bildirdikten sonra, Meghan Markle'ın sözcüsü, Markle'ın oğlu Archie ile birlikte ülkeyi terk edip Kanada'ya gittiğini duyurdu.

Kraliçe Elizabeth'e bir şok daha! Oğlunu alıp ülkeyi terk etti
Kraliçe Elizabeth'e bir şok daha! Oğlunu alıp ülkeyi terk etti
GİRİŞ 10.01.2020 11:22 GÜNCELLEME 10.01.2020 11:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını bildirdirmişti. Bugün Markle'ın sözcüsü, Markle'ın oğlunu alıp Kanada'ya gittiğini açıkladı.

KENDİLERİNİ NASIL FİNANSE EDECEKLRİ MERAK KONUSU OLDU

Prens Harry ve Markle'ın kraliyet görevlerinden çekilmesi, İngiliz kamuoyunu ikiye böldü. Kimileri çiftin kraliyet kaynakları olmadan kendilerini finanse edemeyeceklerini ileri sürdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Markle'ın oyunculuk geçmişinden birimkimlerine ve Prens Harry'nin gayrimenkullerine dikkat çekti. 

Prense Harry, Meghan Markle ve oğulları Archie.

PRENS HARRY VE MEGHAN MARKLE KRALİYET GÖREVLERİNDEN ÇEKİLDİ

Instagram hesabından yazılı açıklama yapan çift, "Kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğinden çekilmeyi ve mali açıdan bağımsız olmak için çalışmayı planlıyoruz. Bunu yaparken Kraliçe'ye tam desteğimizi vermeye devam edeceğiz" dedi.

Aylarca süren istişarelerin ardından bu kararı aldıklarını duyuran çift, "vakitlerini İngiltere ve Kuzey Amerika arasında dengelemeyi planladıklarını" vurguladı. 

Çift, bu coğrafi dengenin hem oğullarını Kraliyet geleneklerine göre büyütme imkanı vereceğini hem de hayatlarının bundan sonraki bölümüne odaklanmak için gerekli alanı sağlayacağını kaydetti. 

''HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADILAR''

İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC'nin haberinde ise çiftin açıklama yapmadan önce Kraliçe 2. Elizabeth'e ya da diğer aile üyelerine danışmadığı, Buckingham Sarayı'nın bu tutum ve açıklama karşısında "hayal kırıklığına uğradığı ve incindiği" öne sürüldü. 

Haberde ayıca, bu adımın açıkça Harry ve Meghan çifti ile Kraliyet ailesinin diğer üyeleri arasındaki "büyük çatlağı" gösterdiği kaydedildi. 

Öte yandan İngilizler sosyal medyada, Kraliçe'nin Noel konuşması sırasında masasında Harry ve Meghan çifti hariç tüm aile üyelerinin fotoğraflarının olduğuna dikkati çekerek, Kraliçe'nin bu yolla işaret vermiş olabileceğini öne sürdü. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar ne Çekiyorsa Bu Lânet ingilizlerin 1900 lü Yıllarda Oynadığı Oyunlardan ve Yönetici yada Kral Diye Başa Getirdiği KUKLA'lardan Çekiyor
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    örümcek kafalı gericiler bırakın artık saltanatı
    Cevapla
  • ylmz 4 yıl önce Şikayet Et
    valla gidecek yerim olsa ben dünyayıda terk edecem
    Cevapla
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıkıldığını göreyim şeytanın ülkesi.
    Cevapla
  • diana 4 yıl önce Şikayet Et
    ikinci diana vakasina hazir olun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar