İsrail işgal güçleri sabah namazında saldırdı: 3 Filistinli gözaltında

İsrail işgal güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da namaz kılan Filistinlilere saldırdı. İşgal güçleri biri kadın 3 kişiyi gözaltına aldı.

GİRİŞ 20.01.2020 22:49 GÜNCELLEME 20.01.2020 22:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail işgal güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da namaz kılan Filistinlilere saldırdı. Gözaltına alınan 3 kişi arasında Filistinli aktivist Ala Ebu Nab ve kardeşi Hamza Ebu Nab'ın de olduğu öğrenildi.

 

 

İsrail güçlerinin gözaltına aldığı Filistinlileri Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Bab Al-Asbat karakoluna götürdüğü bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Serdengeçti 4 yıl önce Şikayet Et
    Domuz sürüleri ibadet eden müslümanlara saldırmaktan zevk alıyor. Artık müslümanların hep birlikte olmadı Ferdi olarak dünyanın neresinde olursa olsun gördükleri Yahudileri öldurmesi farzdır. yeryüzünde tek yahudi kalmayan kadar öldurulmeleri farzdır. öldürün dünya rahat etsin. ..
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Rabbim! Yeryüzünde zalimlerden hiç kimseyi bırakma !
    Cevapla
  • DELULER 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi de billahi de gücü yetipte bu İsraili yok etmeyen ülkelerinde vebali büyük olacak, Müslüman geçinen ülkeler yazıklar olsun size üç beş milyon luk yahudilere gücünüz yetmiyor, her gün Müslümanlara yapılan eziyetleri cinayetleri izlemek, okumak zorunda kalıyoruz, beddua etmek yetmiyor artık.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizi kahhar ismiyle kahretsin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!