ABD'nin skandal Kudüs kararı! BAE'den yine kirli ittifak

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Beyaz Saray'da düzenlediği ortak basın toplantısında, tek taraflı skandal Ortadoğu barış planını kamuoyuna açıkladı. Sözde 'Barış' anlaşmasının açıklandığı toplantıya BAE, Bahreyn ve Umman da katıldı.

ABD'nin skandal Kudüs kararı! BAE'den yine kirli ittifak
ABD'nin skandal Kudüs kararı! BAE'den yine kirli ittifak
GİRİŞ 28.01.2020 23:31 GÜNCELLEME 28.01.2020 23:31
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

ABD ve İsrail'in tek taraflı kirli anlaşmasına dünyadan tepkiler gelmeye başladı. ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Beyaz Saray'da düzenlediği ortak basın toplantısında, tek taraflı Ortadoğu barış planını kamuoyuna açıkladı.

BAE'DEN YİNE KİRLİ İTTİFAK

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Filistin-İsrail meselesine "çözüm bulmak" iddiasıyla hazırlanan sözde barış planını açıkladığı toplantıya Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn ve Umman'ın ABD Büyükelçileri de katıldı.

Başkan Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile sözde barış planını açıklamak için Beyaz Saray'da bir basın toplantısı düzenledi.

Filistin davasını ortadan kaldırmayı hedeflediği belirtilen sözde barış planının ilan edildiği toplantıya çok sayıda davetli katıldı.

Katılımcılar arasında en dikkat çeken isimler ise BAE'nin ABD Büyükelçisi Yusuf el-Uteybe, Bahreyn'in ABD Büyükelçisi Abdullah bin Raşid Al Halife ve Umman'ın ABD Büyükelçisi Huneyne el-Mugıyriyye oldu.

Trump'ın ardından kürsüye çıkan Başbakan Netanyahu, sözde barış planının açıklandığı toplantıya katılmalarından dolayı BAE, Bahreyn ve Umman'ın Büyükelçilerine teşekkür etti.

YORUMLAR 85
  • Ugr 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafirler kendi çalıp oynayan ödlek hain ve aklınıza ne geliyorsa kötü o dur
    Cevapla
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    syonislerin tasmalı köpekleri
    Cevapla
  • klas 4 yıl önce Şikayet Et
    tiplerine bakınca ikisinden de fesatlık akıyor. yakında bunların hepsini gebertirler.. şeytan gibi tipler
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Zalim ve Kafirde Merhamet bulmaz , Araplardan Dost , Post olmaz ... ATA Sözü dür ...
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Rasulullah efendimiz(SAV)Mekke'de ilk ayetler nazil olduğunda Arapların içinde Yahudiler çoğunlukta idi bunlar Müslüman olmayan Münafık güruhun tohumları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil