ABD'den önemli 'Vuhan' açıklaması! Tamamı tahliye edildi

ABD Dışişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını sonrasında Çin'de bulunan personel ve sivil vatandaşlarını ülkeden tahliye ettiklerini açıkladı.

ABD'den önemli 'Vuhan' açıklaması! Tamamı tahliye edildi
ABD'den önemli 'Vuhan' açıklaması! Tamamı tahliye edildi
GİRİŞ 30.01.2020 10:09 GÜNCELLEME 30.01.2020 10:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve tüm dünyayı alarma geçiren yeni tip koronavirüs sebebiyle yapılan tahliyelere ilişkin yazılı açıklama yayımladı.

 

İçlerinde Amerikan diplomatların ve vatandaşların bulunduğu Vuhan'dan kalkan bir uçağın California eyaletine iniş yaptığını aktaran Ortagus, uçaktaki yolcuların havaalanında tıbbi tetkikten geçtiğini ifade etti.

Ortagus, ülke dışında ve içinde Amerikan vatandaşlarının sağlığını korumak adına gerekli tüm tedbirlerin alındığına dikkati çekerek, ABD vatandaşlarına Çin ve özellikle Vuhan bölgesine gitmemesi uyarısında bulundu.

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ser 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun adı amerikan vürüsü olur cini bitirmenin yolu
    Cevapla
  • faz 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan üçgeninin gözü merkezi olan amerika dünyayı dizayn etme operasyonunda yarıyı geçmiş son çeyrege yaklaşmıştır. Önümüzde ölümcül hastalıklar toplu ölümler , savaşan robotlarla katliyamlar beğinlere bedenlere takılan çiplerle mankut ajanlar insan kılıklı köpekler özellikle bu son grip salgınlarıyla ve diger salgın hastalık vakalarıyla genetigi degiştirilmiş maymun ruhlu insan olacaktır. Deprem ve diger olacakları saymıyorum bile. Önümüzde zor bir süreç var 20 sene ile 100 senelik geçiş dönemi.
    Cevapla
  • cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd istediğini bir virüsle aldı.Çini durdurmanın en güzel yöntemi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı