Gelen bilgiler şoke ediyor! Koronavirüs'te yeni gelişme

Çin’de yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle can kaybı 1114’e, teyit edilen vaka sayısı 44 bin 653’e yükseldi. Ayrıca edinilen bilgiye göre son koronavirüsü ile ilgili 24 saatte 2 bin 15 yeni vaka tespit edildi.

Gelen bilgiler şoke ediyor! Koronavirüs'te yeni gelişme
Gelen bilgiler şoke ediyor! Koronavirüs'te yeni gelişme
GİRİŞ 12.02.2020 07:29 GÜNCELLEME 28.05.2020 02:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu (NHC) tarafından, virüs bulaştığı şüpheli olan kişi sayısı 16 bin, virüs bulaşan kişilerle temas ettiği gerekçesiyle müşahede altına alınanların sayısı 185 bin 37 olarak açıklandı.

 

 

Biri Hong Kong’da olmak üzere 2019-nCoV kaynaklanan can kaybı sayısı 1114’e, koronavirüs bulaşan kişi sayısı 8 bin 204’ünün durumu ciddi olmak üzere 44 bin 653’e çıktı. 

Ayrıca Çin ana karası dışında Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde vaka sayısı 49’a çıkarken, bugüne kadar taburcu edilen hasta sayısı 4 bin 740 oldu. 

 


SON 24 SAATTE 2 BİN 15 YENİ VAKA


Ülkede ayrıca son 24 saatte 97 kişi 2019-nCoV’dan yaşamını yitirirken, 1638’i koronavirüsün merkezi Hubey eyaletinde olmak üzere 2 bin 15 yeni vaka tespit edildi.

Vuhan kentinde 12 Aralık 2019'da ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülke, Çin'de mahsur kalan vatandaşlarını tahliye etmişti.

İlk olarak Vuhan'da tespit edilen yeni tip koronavirüsün, kısa sürede diğer kent ve ülkelere yayılması üzerine Dünya Sağlık Örgütü "acil durum" ilan etmişti.

YORUMLAR 13
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis in bir sozu vardi ne kadar guclu olursan ol 1 musibet yeter diye Ilahi adalet iste su an 1 milyondan fazla viruslu var cinde %3 olumle sonuclaniyo Buda 30000 bin ile 40000 arasi olum olacak demek
    Cevapla
  • 10.köy 4 yıl önce Şikayet Et
    ölüm sayısı katlandığı için bu orantıdan çok sayıda insan ölebilir hemde milyonlarca
    Cevapla
  • has vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çinliler dünyayı yeyip bitirmeden virüs onları yeyip bitirecek böyle giderse, demekki güç kalabalık nüfus yadan güçlü ekonomi değilmiş...
    Cevapla
  • Sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Dabbetül arz Kâfirlerin ve sapıkların kemiklerine kadar kemirecek ve yüzlerce milyon ölümler olursa şaşırmayın . Müminler iman nuruyla kurtulacaklar diyor. Hadis tefsirinde
    Cevapla
  • R.... 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunun dabbetül arz olduğunu düşünmüyorum. Geceleri insanların üzerine çökecek diyordu sanki.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi yayılır? Çin,de Öyle İnsanlar varki Virüsü Kasıtlı Yayıyorlar!? Cinayetden bir farkı olmayan Bu İnsanların derhal İnfaz edilmeleri lazım?.
    Cevapla
  • Salo 4 yıl önce Şikayet Et
    Karar cikti idama kadar yolu acildi
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah kulluk etsin diye insanları yarattı. Allah özgür irade verdiği insanı, kendisini tanımasını saymasını sevmesini ibadet etmesini istedi. İnsan ne yaptı Allah'ı yok saydı Felaketler hastalıklar Allah'ın yok sayılmasındandır. Kuran hem bunu Anlatır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü