Erdoğan'ın restine Kremlin'den cevap! Rusya en kötü senaryoyu açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İdlib'e operasyon an meselesi" çıkışına Rusya'dan cevap geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada, "Suriye Ordusuna karşı bir Türk askeri operasyonu olabilecek en kötü senaryodur. Ankara ile temaslarımızı sürdürmeyi planlıyoruz" denildi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da, Türkiye ile Suriye konusunda yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılamadığını açıkladı.

GİRİŞ 19.02.2020 16:56 GÜNCELLEME 20.02.2020 11:16
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İdlib harekatı artık bir an meselesidir. Ülkemizin kararlılığını anlamayan rejime ve onu cesaretlendirenlere İdlib'i bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan'ın sözlerine kısa bir süre sonra Moskova'dan cevap geldi.

 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov tarafından yapılan açıklamada, "Suriye ordusuna karşı bir Türk askeri operasyonu olabilecek en kötü senaryodur. Ankara ile temaslarımızı sürdürmeyi planlıyoruz" denildi.

BİR AÇIKLAMA DA RUS DIŞİŞLERİ'NDEN

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da, Türkiye ile Suriye konusu üzerine Moskova'da yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılamadığını açıkladı.

"Türkiye ile İdlib konusunda her düzeyde çalışmaya hazırız, buna üst düzey de dahil" diyen Lavrov, Rus lider Putin ile Erdoğan arasında bir görüşme hazırlığına dair bilgi olmadığını da ifade etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 214
  • konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    bende gerekirse askere cagirsinlar icarak giderim ya istiklal ya hürrüyet ya şehadet
    Cevapla
  • Şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yola devam reis gerekirse bir daha denize gõmeriz onlari
    Cevapla
  • Sakir. 4 yıl önce Şikayet Et
    Esed 4 millyon gömdü türkiyeye Putin kalan katil ceteleride mayısta türkiyeye postalıyacak, Süleyman Sah türbesi nerde yerini bilen varmı
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya İstiklâl Ya İstiklal..... "Hangi çılgın zincir vuracakmış bana şaşarım Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım..."
    Cevapla
  • Daaaarrrrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklıyız hemen vurmaya devam,dan dan dan.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkeler arasında ebedi dostluk yok, ülke menfaatleri var. bizler bunu son yirmi yılda farkettik. ondan öncesi karanlık. ya BATI bloğundasın ya da değilsin. Doğulu olmak suç gibi görülmekteydi. lakin medeniyet doğudan, güneş doğudan doğuyor. lakin Batı battığından can çekişiyor. Tüm bu son saldırılar bundan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...