Milyonlarca dolar harcadılar! Katar, Türkiye'nin yüküne omuz verdi

Katar devlet hayır kurumu Qatar Charity, Türkiye sınırındaki Suriyeli sığınmacılara 200 ton insani yardım malzemesi ulaştıracaklarını açıkladı.

Milyonlarca dolar harcadılar! Katar, Türkiye'nin yüküne omuz verdi
Milyonlarca dolar harcadılar! Katar, Türkiye'nin yüküne omuz verdi
GİRİŞ 21.02.2020 07:11 GÜNCELLEME 22.02.2020 18:27
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Katar devlet hayır kurumu Qatar Charity, Türkiye sınırındaki Suriyeli sığınmacı kamplarına 200 ton insani yardım malzemesi ulaştıracaklarını, bu amaçla yaklaşık 4 milyon dolar harcandığını açıkladı.

 

Açıklamada, "Qatar Charity heyeti, İdlib bölgesindeki çatışmalar yüzünden son üç ay içinde Suriye'de yaşanan en büyük göç dalgasına yanıt olarak Suriyeli sığınmacılara ve ülke içinde yerinden olmuş kişilere gıda malzemeleri, geçici konut, ilaç, içme suyu şeklinde acil insani yardımın sağlanması amacıyla Türkiye'de bulunuyor" ifadeleri yer aldı.

İnsani yardımın yaklaşık 4 milyon dolar değerinde 200 ton malzemeden oluşacağı ve 864 bin kişiye ulaştırılacağı kaydedildi.

 
YORUMLAR 90
  • Nefer 4 yıl önce Şikayet Et
    Körfez için 4 milyon elinin kiri ... Petrolün damlayla çıktığı Türkiye 50 milyar üstü harcama yapıyor ey krallar , kesenin ağzını acın... Allah cc Ülkemize çok versin inş. Peygamberimizin bize bıraktığı kültür mirasına sahip çıkıyoruz.
    Cevapla
  • Subhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun inşaallah rabbim kabul etsin, yok az yapmış yok çerezlikmiş bu yoruları yazacağınıza ben ne yapabilirim diyebilmek en önemlisi, bugün hiç kimse bu masum insanların yaşadığını klavye başından eleştiri yapanlar yaşamıyorlar ! Ama ne çare insan kendinden utanç duymuyorsa sözün bittiği yerdir !!! Allahın razı olacağı rakamı kimse bilemez, amellerin ağırlığını eleştiriciler hayal bile edemezler !
    Cevapla
  • Ammar 4 yıl önce Şikayet Et
    Buradan katar in yaptığı yardımlar için laf söyleyen alçak ca konuşan kim varsa kesinlikle kendileri bir kuruş vermemişler dir
    Cevapla
  • mmt 4 yıl önce Şikayet Et
    karşılığında bir kıyak daha yaparız merak rtmesinler.
    Cevapla
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca katar bunun için açıklama mı yapmış. 400 Milyon $ olsa hadi neyse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler