Rusya'dan Rejim'e savaş uçağı takviyesi

Rusya, Hazar Denizi üzerinden Suriye'ye savaş uçağı takviyesi yaptı

Rusya'dan Rejim'e savaş uçağı takviyesi
Rusya'dan Rejim'e savaş uçağı takviyesi
GİRİŞ 21.02.2020 10:49 GÜNCELLEME 21.02.2020 10:49
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Rusya, Türkiye’nin hava sahasını Rus askeri kargo uçaklarına kapatması nedeniyle Suriye’ye SU-24 savaş uçaklarını Hazar Denizi üzerinden sevk etti.

İdlib’de rejim güçlerinin Türk ordusuna saldırması ve Rusya’nın rejime destek vermesinden sonra Türkiye - Rusya arasındaki tansiyon yükseldi. Rejime destek vermek için Suriye’ye savaş uçağı ve askeri mühimmat sevkıyatına devam eden Rusya’nın Türkiye üzerinden askeri kargo uçaklarının geçişinin yasaklandığı öğrenildi. Şubat ayı itibariyle Türkiye’nin Rus askeri kargo uçaklarına hava sahasını kapattığı yazılırken dün akşam saatlerinde Rusya’nın Suriye’ye savaş uçağı takviyesi yaptığı belirtildi.

RUS SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Rus basını, Rus askeri yetkililere ve Rus sivil hava radar istihbarat servislerine dayandırarak verdiği haberde, Rusya’nın Tu-154M tipi askeri kargo uçağıyla Hazar Denizi üzerinden Suriye’de bulunan Su-24 savaş uçaklarını takviye ettiğini okuyucularına iletti. Rusya Savunma Bakanlığından ise bu haber ve iddialar üzerine henüz bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 38
  • barbaroslar geliyor 4 yıl önce Şikayet Et
    samil basayevin hayatını okudum ruslara duman attırmış ,ruslar sonradan kalleslik yapmıslar grozniye ucaklarla vurmuslar.basayev az bir adamla bunlara kök söktürmüs,rezil zebil etmis
    Cevapla
  • resul gardas 4 yıl önce Şikayet Et
    şu dönemde bir Rus uçağı düşecek bekleyiniz.
    Cevapla
  • Yusuf Kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyan Türkiyem uyan Domuzdan post kavur dan dost olmaz olmaz. Küfür Tek millet.
    Cevapla
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem boyle artik kucuk akinci guruplari olusturulup gece gunduz baskin yapilmali sinirin her tarafindan aniden girilip yakinlarda bulunan rejim dedtekcisi kim olursa olsun rusmus iranliymis fark etmez yok edilip geri cekilmeli kimse guvende olmamali madem savas istiyorlar istedikleri verilmeli tayyip baba yapamayacaklarsa ben gorev yapmaya talibim adamlari kendim sececegim bir yil muhlet verin bunlari moskovaya kadar kovalayamassam asilmaya raziyim
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalleş rusya, alçak putin; hem anlaşmalara bağlı kalmıyor hem de eset bizim askerimizi havadan şehit edebilsin diye uçak takviyesi yapıp bize de hava sahasını kaplı tutuyorsun. Kalleşlik ve alçaklık kanınızda var sizin, tıpkı abd gibi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi