Almanya'da kafeye silahlı saldırı

Almanya’nın Stuttgart kentinde bir nargile kafeye daha silahla ateş açıldı. Ölen yada yaralananın olmaması teselli kaynağı oldu.

Almanya'da kafeye silahlı saldırı
Almanya'da kafeye silahlı saldırı
GİRİŞ 23.02.2020 02:32 GÜNCELLEME 23.02.2020 05:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Almanya’nın Stuttgart kentinde kimliği belli olmayan kişi veya kişiler tarafından bir nargile kafenin penceresine ateş edildi. Olayda ölen yada yaralanan olmazken, nargile kafenin olay sırasında boş olduğu belirtildi. Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırıyı gerçekleştirenler, bir spor salonunun yanında bulunan nargile kafeye ateş ettikten sonra kaçtı. Polis, soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Almanya’nın Hanau kentinde 20 Şubat günü iki ayrı nargile kafeye ırkçı bir saldırı düzenlenmiş, 5'i Türk olmak üzere 10 kişi hayatını kaybetmişti.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • laz kizi 4 yıl önce Şikayet Et
    welcome to germany
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş organize edilmiştir. neden Türkiye politikası artık değişti. Baronlar artık Türkiye'nin geleceğini tayin edemiyor ekmekleri kesildi. bu tür ucuz isler ile uğraşır oldular. sinek küçüktür ancak mide bulandırır misali eylemler yapıyorlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya tedbir konusunda dalga geçiyor...
    Cevapla
  • Memo can 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd ajanlari bos durmiyor.istedikleri bir ic savas.
    Cevapla
  • Müco 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorunları halının altına süpürürseniz bir gün hepsi birden ortaya çıkar yıllarca yabancı ve müslüman düşmanlığı üzerinden prim yapmaya çalışan siyasiler birinci dereceden suçlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!