Başkan Erdoğan'dan Esed'i titretecek açıklama!

Başkan Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İdlib konusu ile ilgili en büyük sıkıntının hava sahasını kullanamayışımızın olduğunu dile getirerek buna yakında bir çare bulunulacağını söyledi.

GİRİŞ 26.02.2020 13:42 GÜNCELLEME 28.05.2020 02:07
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan'ın İdlib konusu ile ilgili açıklamalarından satır başları şu şekilde;

 

 

Suriye'de ve İdlib'de ortaya çıkan insani krizi önlemek için her yolu deniyoruz. Türkiye topraklarında 3,7 milyon Suriyeliyi misafir ederken, asgari 1 milyonu aşkın göç dalgasını sessiz sedasız kabullenemeyecek. Talebimiz, rejimin Soçi Muhtırası sınırlarına çekilmesidir. Gözetleme kulelerimizi kuşatma altına alanlara verdiğimiz süre doluyor. Bu ay sonuna kadar gözetleme kulelerini kurtarma peşindeyiz. 

Başkan Erdoğan'dan Esed'i titretecek açıklama.

 

 

Suriye'de asıl topraklarını, özgürlüklerini kurtarmak isteyenler ülkemizle hareket eden gruplardır. İdlib'deki askeri varlığımızı ve askerlerimizin güvenliğini sağlamak ve halkı Esed'e karşı korumak için güçlerimizi güçlendirdik. 

"YAKINDA BUNA BİR ÇARE BULACAĞIZ"

Şu anda en büyük sıkıntımız hava sahasını kullanamıyor oluşumuzdur. Yakında buna bir çare bulacağız. Diplomasi kanallarını da sonunda kadar kullanıyoruz. 

Başkan Erdoğan'dan Esed'i titretecek açıklama.

"EN KÜÇÜK BİR GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

Diplomatik yolları da zorluyoruz. Bu coğrafya kendini büyük gören nicelerini ne olduğunu anlamadan anafor gibi savurup yutmuştur. Biz bu coğrafyanın misafiri değil, evsahibiyiz. Bunun için İdlib'de en küçük bir geri adım atmayacağız. Rejimi mutlaka belirlediğimiz sınırların dışına çıkartacak, halkın evlerine dönüşünü sağlayacağız. Türkiye olarak kararlıyız, her türlü fedakarlığı göze alıyoruz. Savaşta tank, top, füze bir işe yere kadar yarar, asıl mesele yürektir, inançtır, imandır. 

Başkan Erdoğan'dan Esed'i titretecek açıklama.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 108
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    bence çözüm savaş gemilerini akdenizden şamı vuracak şekilde yaklaştıracaksın füzelerle hem denizden hem karadan şamda ne kadar askeri üs varsa vuracaksın ondan sonra milli suriye ordusu karadan girecek esed itinin kellesini alacak iş bitecek yok öyle sınırlı operasyon yaptınmı tam yapacaksın
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Gemilere saldıracak uçaklar ne olacak?
    Cevapla
  • Hyr 4 yıl önce Şikayet Et
    hava olmasa orda hiç bir kimse de olamayacak. hava ile bir askerimizin burnu kanadı. ben onu imha edeceğim askerini çek de.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Pakistan ile nükler silah konusun da işbirliği yapmamız lazım
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz bu günlere çok geç hazırlandı. Şunun şurasında 15-20 yıldır çok hummalı bir savaş sanayi çalışmasına girdi. Kaybedilen 80 yılı telafi etmek için bir 30 seneye daha zamanımız var. Osmanlıyı yıkanlar başınada Müslüman Türklere nefes aldırtmayacak kafir bir rejim dikti, endüstrileşmesini engelledi, masonlara teslim etti ve bu günlerimizin zaafiyetini o zamandan hazırladı. Yinede Allah'a şükür İdlib'e girecek cesaretimiz var, yoksa bizi çakallar gibi çiğ çiğ yiyeceklerdi. Allah'ım bize görünmez orduların ile yardımcı ol, Suriyeli, Libyalı, Sudanlı, Yemenli ve diğer yerlerdeki mümin kardeşlerimizi koru.
    Cevapla
  • Türküngücü 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedef kırmızı elma Reis biz hazırız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı