İhvan'dan Türkiye'ye anlamlı mesaj

Müslüman Kardeşler (İhvan) Teşkilatı, dün İdlib'de rejim güçlerinin saldırıları sonucu 33 askerin şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

İhvan'dan Türkiye'ye anlamlı mesaj
İhvan'dan Türkiye'ye anlamlı mesaj
GİRİŞ 28.02.2020 22:40 GÜNCELLEME 28.02.2020 22:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İhvan'ın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, "Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve onun destekçilerinin İdlib'de düzenlediği hain hava saldırısı sonucu şehit olan Türk askerleri için Türkiye'ye en içten başsağlığı dileğinde bulunuyoruz." ifadesine yer verildi. 

 

 

Açıklamada ayrıca, "O şehitlerin kanları Suriyeli kardeşlerinin kanlarıyla karıştı. Türkiye orada tek başına durarak, ümmetin hainlerinin gaspçı Rusların yardımıyla üstüne çullandığı mazlum halkı savunuyor." ifadeleri kullanıldı. 

İhvan'ın söz konusu hain saldırıya karşılık veren ve Suriye halkını savunan Türkiye'nin yanında olduğu vurgulanan açıklamada, Suriye halkının kendi geleceğini belirleme, idarecilerini seçme ve ülkedeki mevcut zalim rejimin yöneticilerini yargılama konularındaki meşru ve haklı davasına da tam destek verildiği kaydedildi.

 

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Siirt56 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ümmeti Muhammed e önce birlik beraberlik sonrada her alanda güç ve kuvvet versin içimizdeki ve dışımızdaki münafıkları kahretsin onlatı sevindirmesin Aminnnn
    Cevapla
  • saydemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Arap müslüman kardeşlerimiz gerçekleri biliyor,sisi ve köpekleri bir haindir,irandaki yöneticiler ve destekçileri tetikçileri de haindir,bunların yönetimlerden uzaklaştırılması lazım, u vazife oralardaki inananlara düşüyor.
    Cevapla
  • selam olsun 4 yıl önce Şikayet Et
    selam olsun müslüman kardeşlere.
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    ihvan demek (yakın dostlar, yakın arkadaşlar. ) müsliman kardeşler demek , islamın son kalesi son ordusuna katılın o ordunun Adı TÜRKİYE haydi İhvan gün bugündür ,
    Cevapla
  • Uygur 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin Allah yar ve yardımcısı olsun AMİN
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan bende bazen erdogana kiziyorumda adam ne yapsin her tarafimizda hain nankor dolu adama allah dirayet versin yazik aciyorum sebebi koskoca ulkenin sorumlulugu adamin omuzunda yinede allah razi olsun
    Cevapla
  • Uygur 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Aminn İNşeAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir