Irkçı lider Türkiye'ye geldi, göçmenlere broşür dağıttı: Ülkemize gelmeyin, yer yok

İsveç Demokratları Partisi'nin lideri Jimmie Akesson, Edirne'nin sınır kapısındaki göçmenlere ülkelerine gelmemesi için yazılı broşür dağıttı.

Irkçı lider Türkiye'ye geldi, göçmenlere broşür dağıttı: Ülkemize gelmeyin, yer yok
Irkçı lider Türkiye'ye geldi, göçmenlere broşür dağıttı: Ülkemize gelmeyin, yer yok
GİRİŞ 05.03.2020 16:33 GÜNCELLEME 06.03.2020 15:10
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İsveç Demokratları Partisi lideri Jimmie Akesson ile Genel Sekreteri Mikael Eriksson, Edirne'nin Pazarkale Sınır Kapısı'ndaki yüzlerce göçmene broşür dağıttı.

 

Akesson ve Eriksson'un dağıttığı el ilanlarında da "Bize gelmeyin. İsveç dolu. Size daha fazla para veremeyiz. Konut sağlayamayız. Bu mesaj için üzgünüm" yazdığı öğrenildi.

 

Iraklı, Suriyeli, Faslı ve başka kökenli göçmenlerin Avrupa'ya sürekli akışından bahseden ırkçı lider, "AB'nin dış sınırlarını koruması için Yunanistan'a destek sağlamamız lazım ve aynı zamanda İsveç sınırlarını sağlama almamız lazım. 2015'te sınanan ve çöken AB'nin dış sınırlarına güvenemeyiz" ifadesini kullandı.

PAYLAŞIMLARINDA KÜSTAH AÇIKLAMALAR

Elinde broşürlerle güvenlik güçleri ve göçmenlerle konuşurken fotoğraflarını da paylaşan Akesson, "Sınırı kapatın", "2015'te göçmen krizini durdurmak için elimizden geleni yaptı, bugün yine yapabiliriz" gibi söylemler kullandı.

"BU SÖYLEDİKLERİ SAHTE"

İsveç'te avukatlık yapan Behrang Eslami ise bu durumun kabul edilmez olduğunu, Akesson'un yalan söyleyip büyük bir suç işlediğini söyledi. Eslami skandal broşürle ilgili, ''Bu kağıtta söyledikleri sahte. Bende İsveç halkının bir parçasıyım ve broşürlerde belirtilenlerin arkasında durmuyorum'' diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 48
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür bu günleri de gördük ya. Bunlar bırakın devlet olmayı ,devlet adamı olmayı insan bile değillermiş. Bu nasıl birbasitliktir. Bu artık pskiyatrinin konusu olmaya başladı. Türkiyede kendilerine muhalif diyen aydın insanlar bu batılıların zeka ve insanlık seviyelerini daha doğrusu seviyesizliklerini görmüyorlar mı.
    Cevapla
  • vakkas 4 yıl önce Şikayet Et
    gelecekler senin de gözünü çıkaracaklar
    Cevapla
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    korkma, ecele fayda etmez.
    Cevapla
  • atak43 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz zahmet etmeyin. Türkiye bakar hepsine. Siz Hiç bir şeye karışmayın. Suriyede ölenler ölsün. Çocuklar perişan olsun. Türkiye gelen insanlara isterse 100 sene baksın. İsterse Türkiyede batsın. Kiminiz silah satın, para kazanın. Kiminiz Petrol kuyularına çökün. En Masumunuz Yunanistanda , Yunanistana geçen insanları kadın demeden, çocuk demeden insafsızca dövsün, garibanın cebindeki paraları, telefonları çalsın. Elbiselerine, ayakkabı bağına kadar, hatta ayakkabısına, çorabına kadar alın, Türkiyeye gönderin. Sonrada Türkiyeyi suçlayın. İyi. Madem Türkiye üstüne düşeni yapamadı, birde sizi görelim bakalımda bir örnek olun. Bizde sizden öğrenelim.
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    Haz yasıya yasıya kullanacak beyin kalmamıs. Mahluktaki derde bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek