Amerikalılar ile İngilizlerden sonra bir Türkiye skandalı da Ruslardan

Amerikan ve İngiliz medyasının koronavirüs haberlerini alakasız bir şekilde Türkiye'den ve camii içinden çekilmiş görselleri kullanarak algı yapmaya çalışması büyük tepki çekmişti. Şimdi de benzer bir skandala Ruslar imza attı.

Amerikalılar ile İngilizlerden sonra bir Türkiye skandalı da Ruslardan
Amerikalılar ile İngilizlerden sonra bir Türkiye skandalı da Ruslardan
GİRİŞ 14.03.2020 08:25 GÜNCELLEME 14.03.2020 21:21
Bu Habere 187 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde New York Times (NYT) ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs sebebiyle Avrupa'ya seyahat kısıtlaması getirmesini Türkiye fotoğrafıyla servis etmiş, gazeteye büyük tepki gelince haberdeki görseller değiştirilmişti.

 

Dün de benzer bir skandal İngiliz basınında yer almıştı. BBC ve The Sun, Türkiye ile alakası olmayan koronavirüs haberlerine Türkiye'den camii fotoğrafı kullanmıştı. Gelen tepkiler üzerine görseller değiştirilmişti.

NYT'den sonra bir Türkiye skandalı da BBC ve The Sun'dan

 

RUSLAR DA ALGI YAPTI

ABD ve İngiliz basınında iki gündür bu haberler yer alırken bugün de Rus basınından benzer bir skandala imza atıldı. Russia Today (RT) televizyonun internet sitesi, dünyadaki spor branşlarının müsabakalarının ertelenmesiyle ilgili haberinde Türkiye'den bir fotoğraf kullandı. Twitter paylaşımına Türk kullanıcılar tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

BİR SKANDAL DA AP'DEN

Amerikan haber ajansı The Associated Press (AP) ise, Başkan Trump'ın koronavirüs testi yaptıracağı haberinde Türkiye'den bir camii görseli kullandı. AP'nin haberinin altına da çok sayıda tepki geldi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 187
  • Sadettin 4 yıl önce Şikayet Et
    İslam düşmanı bunlar
    Cevapla
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudilerin medyası yapıyor.
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelmeyin Türkiye yeye bence çünkü siz bizden biz sizden uzak olmalıyızki kim kimle kim iyi kim kötü belli olsun zaten bu çinde çıktı yayıldı yayıldı kapımıza geldi en son Allahın izniyle de bu virüs geldigin gibi gider inşallah Camilerde Allahın evidir siz kim bunun anlamını bilmek kim diye düşünüyorum o caminin içinde olmak çok huzur vericidir. derdine derman arayan oraya gider dua eder ister Allah tan
    Cevapla
  • Ayyıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüsü çıkaran odaklar Türkiye'mize bir ihtar mesajı veriyorlar ama artık bize ihtarlar vız gelir, eski Türkiye yok artık...
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi türkiye düsmani
    Cevapla
  • Yanlış 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar İslamiyet düşmanı, halklarına kötü olan her şeyi islamiyetle alakali sembollerle servis edip ırkçılığı empoze ediyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!