Macron'u dehşete düşüren koronavirüs raporu!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a sunulan koronavirüs raporuna göre, Fransa'da virüs kaynaklı 300 bin ile 500 bin arasında ölümlü vaka öngörülüyor.

GİRİŞ 16.03.2020 07:08 GÜNCELLEME 16.03.2020 09:10
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un isteği üzerine hazırlanan koronavirüs raporu büyük ses getirdi. Ülke medyasına yansıyan haberlere göre raporda 300 ile 500 bin kişinin ölebileceği belirtildi.

 

 

Dünya genelinde koronavirüs vakaları ve can kayıpları giderek artıyor. Şuana kadar dünya genelinde koronavirüs nedeniyle 5 bin 833 hayatını kaybetti, 156 bin 400 de vaka tespit edildi.

Fransa'da da 4 bin 481 vaka belirlenirken, 91 kişi de koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi.

 

 

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un isteği üzerine koronavirüs araştırmaları için bilimsel bir kurul kuruldu. Kurul, Fransa'da alınabilecek önlemleri ve koronavirüse dair senaryoları içeren bir rapor hazırladı.

300 BİN İLE 500 BİN ARASINDA ÖLÜM OLABİLİR

Fransız medyasında yer alan haberlere göre, Cumhurbaşkanı Macron'a sunulan raporda Fransa'da koronavirüs nedeniyle 300 ile 500 bin arasında kişinin hayatını kaybetmesi bekleniyor.

Rapora göre, koronavirüs salgınının önüne geçilebilmesi için 30 ile 100 bin arasında yoğun bakım yatağı gerekiyor.

YORUMLAR 24
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu altmış beş yaş üstü bedava ulaşıma bir ay yasakmı gelse arkadaşlar otobüsler halen bu amca teyzelerle dolu akşama kadar gezip duruyorlar
    Cevapla
  • gültekin 4 yıl önce Şikayet Et
    Iran , Fransa ve Hong Kong gibi ülkelerde ne vardi ? Sokak hareketleri sari yelekliler halk iktidari istemiyordu bu Virüs hepsini durdu ve önemli olan mülteci akimlarini AB durdurmak , cünkü OHAL ilan edilecek ve SAVAS hukuku faaliyete gececek bu virüs bir biyoljik saldiridir emperyalistler ortaya cikartti , ben almanyada yaisyorum inanilmaz korku pompaliyorlar sanki dünyanin sonu gelecek. Planli bir saldiri cünkü Merkel ve macronu halk istemiyor bu virüsle herkes unuttu siyasi problemleri can derdini düstüler yeniden secilmek icin yapilan oyunlar bunlar , türkiyede bagimsiz Reisimiz var sükür edin bu durumu ve ona sahib cikin .
    Cevapla
  • taha 4 yıl önce Şikayet Et
    milletimizi evlerinde oturmaya davet ediyorum, 60 yaş üstü toptan gidecek, 10 yaş üstü de tehlikede, salgın şakaya gelmez, bana bir şey olmaz deme
    Cevapla
  • CELAL 4 yıl önce Şikayet Et
    engelli personellere sözde idari izin sayıldı lakin sağlık bakanlığı bu tatili iptal etti. resmi yazı kurumlara gönderildi. Sağlık bakanlığı neye istinaden böyle bir karar aldı.
    Cevapla
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye, myammar vs. Milyonlar, açlıktan, soğuktan, bombalar altında ve kimyasal silahlarla katledilirken sesi çıkmayan dünyanın ileri ülkeleri!! Mazlumların, masum çocukların duaları Arş'ı titretmiş, Allah ın laneti üzerlerine olsun. Firavunlar a gözle görülmeyen küçücük bir mikrop yetiyor. ALLAHUEKBER.
    Cevapla
  • siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    başkan şehir hastaneleri yapınca çok eleştirildi alın dünya devi Fransa uykuda kaldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı