Rusya: Putin için koronavirüs testine ihtiyaç yok

Kırım'da tokalaştığı kişilere koronavirüs testi yapılmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in durumunun merak edilmesi ve test yaptırıp yaptırmadığı ile ilgili soruları cevaplandıran Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Putin'in durumunun iyi olduğunu ve teste gerek olmadığını söyledi.

Rusya: Putin için koronavirüs testine ihtiyaç yok
Rusya: Putin için koronavirüs testine ihtiyaç yok
GİRİŞ 20.03.2020 16:49 GÜNCELLEME 20.03.2020 16:49

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kırım ziyaretinde tokalaştığı kişilere daha önce koronavirüs testi yapıldığı ile ilgili iddialar üzerine Rus gazeteciler Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov'a Putin'in testi yaptırıp yaptırmadığını sordu. Sorulara cevap veren Peskov, "Devlet Başkanı'nın koronavirüs testi yaptırmasına gerek yok, zira belirtilerini taşımıyor. Tanrı'ya şükür kendisini harika hissediyor ve çalışmaya devam ediyor" dedi.

Kırım'da Putin ile temas kuranların daha önce koronavirüs testinden geçtiği ile ilgili iddiaları cevaplandıran Peskov, "Bunların makul önlemler olduğunu düşünüyoruz. Devlet Başkanı'nın ve çevresindeki herkesin sorunsuz şekilde çalışmaya devam etmesi için önlemler alınmalı" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü