Fransa ölüyor: Korkutan rakam açıklandı

Fransa'da Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 8 bin 78'e yükseldi.

Fransa ölüyor: Korkutan rakam açıklandı
Fransa ölüyor: Korkutan rakam açıklandı
GİRİŞ 05.04.2020 21:17 GÜNCELLEME 05.04.2020 21:59
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, virüs tespit edilen kişi sayısı son 24 saatte 1873 artışla 70 bin 478'e ulaşırken, bakımevlerinde 22 bin 361 kişinin Kovid-19'a yakalanmasıyla ülkede toplam vaka sayısı 92 bin 839 oldu.

 

 

FRANSA'DA KORONAVİRÜSTEN ÖLENLERİN SAYISI 8 BİNİ GEÇTİ

Kovid-19 taşıyanlar arasında yoğun bakımda tedavi görenlerin sayısı 140 artışla 6 bin 978'e ve iyileşen kişi sayısı da 16 bin 183'e çıktı. Salgın nedeniyle hastanelerde hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 357 artarak 5 bin 889'a, 1 Mart'tan bu yana ülke genelindeki bakımevlerinde yaşamını yitirenlerin sayısı ise 2 bin 189'a yükseldi. Böylece toplam ölü sayısı 8 bin 78'e ulaştı.

 

 

Hastanelerdeki kapasite sorunu nedeniyle 18 Mart'tan bu yana başka hastanelere taşınan hastaların sayısı 613'e çıktı. Son 24 saatteki rakamlarda hastanelerde ölüm ve vaka sayısında "düne göre düşüş" yaşandı. 

Fransa dünya genelinde Kovid-19 nedeniyle en fazla can kaybının yaşandığı 4'üncü ülke konumunda bulunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 40
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    avrupanin bazi semtleri ezan sesi dinliyor ama bir insanin içinden gelecek halen olup bitenin farkinda degiller basortulu hanimlarimiza ters ters bakanlar onlari yumrukluyanlar simdi basortusu takip agliyorlar.
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi halkı önemli değil PYD yi teröristleri düşünsün ler onlara maske falan gönderiler. Belki biraz düşünürler.
    Cevapla
  • Poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonucta olen insan ?? O tanri kulu dégommiez??
    Cevapla
  • Keamuran 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilinçli insanlar bu hastalığın bir yangın olduğunu ve sönmez ise bize de ulaşacağını görürdü. Fransa bizim kuyruğumuz yada biz onun kuyruğuyuz. Oradan hastalık buraya taşınabilir. Allah hepimizi korusun.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sömürdüğünüz ülkelerin bed duası size fazlasıyla yeter. Ermeni soykırımı yalanını meclisten geçirdiniz. Yıllardır bir sürü pkk lıyı vatandaş olarak aldınız desteklediniz ruandayı mahvettiniz sırf daha rahat yaşamak için fakir ülkelerin kanını emdiniz suruyede doğu Akdeniz de sizin ne işiniz var. Zerre kadar acımıyorum inşallah hepiniz geberirsin iz. Mazlumun Allah'ı var ve sizi yerin dibine sokacak inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!