ABD'de çarpıcı koronavirüs iddiası: Çin'den değil Avrupa'dan bulaştı

ABD'de yayın yapan New York Times gazetesi, New York'ta görülen Kovid-19 salgınının, bilinenin aksine, Asya'dan değil Avrupa'dan gelen ziyaretçiler tarafından getirildiğini ortaya koyan bir çalışma yayımladı.

ABD'de çarpıcı koronavirüs iddiası: Çin'den değil Avrupa'dan bulaştı
ABD'de çarpıcı koronavirüs iddiası: Çin'den değil Avrupa'dan bulaştı
GİRİŞ 09.04.2020 08:10 GÜNCELLEME 09.04.2020 08:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

ABD’nin New York Times gazetesinde yer alan haberde, yeni yapılan araştırmalara göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Asya’dan değil Avrupa’dan New York’a taşındığı iddia edildi.

 

 

AVRUPA'DAN GELENLER VİRÜSÜ BULAŞTIRDI

New York Times’ın internet sayfasında yer alan haberde, New Yorklulardan alınan koronavirüs genomlarını analiz eden farklı araştırma gruplarının, koronavirüsün ilk teyit edildiği tarihten haftalar önce, şubat ortasında, New York bölgesinde var olduğunu ve bölgeye Asya'dan değil Avrupa'dan gelen ziyaretçiler tarafından getirildiğini ortaya koyduğu bilgisine yer verildi.

 

 

Habere göre, Mounth Sinai Icahn Tıp Fakültesinde laboratuvar çalışmaları yapan Genetik Bilimci Harm van Bakel, ekibi ile yaptığı çalışma sonucu, Kovid-19 salgını için, "Çoğunlu açıkça Avrupalı" teşhisinde bulundu.

Gazetede, New York Üniversitesi Grossman Tıp Fakültesi bünyesinde yapılan başka bir çalışmada da farklı bir grup vaka üzerinde çalışmasına rağmen çarpıcı şekilde benzer sonuçlara ulaşıldığı belirtildi.

Araştırmalarda ayrıca, virüsün belirtilenden daha önce gizlice yayıldığını, sıkı bir test programı uygulanması durumunda çok daha önceden bunun tespit edilebileceği iddia edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • muhasebeci 4 yıl önce Şikayet Et
    acaba dünyaya amerikadan bulaşmış olabilir mi ?
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'da geçen kış görülen 14.000 zatürre ölümünün büyük bir kısmının Kovid-19 kaynaklı olduğundan bahsediliyor.
    Cevapla
  • muhasebeci 4 yıl önce Şikayet Et
    acaba dünyaya amerikadan bulaşmış olabilir mi ?
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    New York Times, Washinton Post, MSNBC ve CNN'in Küreselci Firavun torunlarının emrinde olduğunu herkes biliyor. Çin'in arkasındaki güç onlar. Tabiki Çin'i kollayacaklar yeni köle sistemini Çin'de kurdular 1 buçuk milyar mankurt ellerinin altında olacak dünyaya tekrar kölelik sistemini getirebilmek için ihtiyaçları var onlara.
    Cevapla
  • vedat 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlara bak hala nerden geldigini arastiriyor. yahu sen bu zamana kadar saglik icin ne yaptin ve bundan sonra me yapabilirsin ona bak zaten terröre para yatirarak kendi saglik sektörünü unuttun bari simdi dogrusu ne ise onu yap ve kes artil ordan geldi burdan geldi hesaplarini. avrupadan gelmeseydi cinden gelecekti ne fark ediyor. ana kafa sihniyet hala ayni. bari hepiniz geberinde tüm dünya kurtarsin sizden.
    Cevapla
  • 0131 4 yıl önce Şikayet Et
    kuyrugu deydimi deymedimi........ lan tüm dünyaya italyadan bulasti bu musubet....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı