Feci kaza kamerada!

Rusya'da meydana gelen trafik kazaları amatör kameralara yansıdı.

GİRİŞ 28.02.2013 18:40 GÜNCELLEME 28.02.2013 18:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İlk kazada hatalı solama yapan bir araç 3 aracın birbirine girmesine neden olurken, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İkinci kazada ise bir aracın çarptığı öğrenci hafif sıyrıklarla feci kazayı atlattı.

Komi-Çeboksarı otoyolunda meydana gelen ilk kazada 18 yaşındaki sürücü önündeki kamyonu geçmeye çalıştı. Hatalı sollama yapan genç sürücü, karşıdan gelen 2 otomobile çarptı. Kaza sırasında 3 araç hurdaya döndü. Kaza sonucunda genç hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

İkinci kazada ise yolu geçmeye çalışan bir öğrenci aracın çarpması sonucu yere savruldu. Olayı ucuz atlatan öğrenciye vatandaşlar da yardımcı oldu. Öğrencinin yaşadığı zor anlar bir başka aracın amatör kamerasına yansıdı.

YORUMLAR 2
  • yunus doğdu 11 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM ÜLKEMİZDE DE. Araçların içine Rusya da olduğu gibi kamera takma mecburiyeti olsa millete ne ibretlik görüntüler aktarırız..
    Cevapla
  • Bilo Villa 11 yıl önce Şikayet Et
    kaza. birinci kaza: soforun cinsligi.... karsidan gelenlere yazik... o tur cins bir dunya.... ikinci kaza kaza degil. cocuk para koparmak icin arabanin onune atliyor.. burada modadir o. zaten kameralarin cogalmasinin sebebi budur. bazan (baya cok olur) carpan gozu acik birisi ise cikip birde kafa goz giriyor.. onlarinda eline saglik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir